Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy pasinak azért van csúnyább nője mert nincs önbizalma?
Vagy mert akit te csúnyának tartasz, arra ő ezerrel gerjed.
Több olyan párom is volt, akit a haverok valami miatt csúnyának tartottak (pl tökéletes test, “karakteres arc”), nekem meg őrülten izgató volt.
Amúgy volt egy kalandom egy nővel akit én sem tartottam szépnek (igaz kifejezetten csúnyának sem), de ahányszor a közelében voltam, olyan szexuális kisugárzása volt, hogy nem bírtam magammal. Nem tudom, hogy mi okozta, mert Nen jött be a csaj, mégis megőrültem érte.
Ezt akkor fordítva is lehetne kérdezni. Nekem volt olyan, hogy egy nálam idősebb pasitól totál begerjedtem, pedig a legjobb indulattal sem lehetett jóképűnek nevezni, s még alacsony is volt. Kövér nem. :) De olyan kisugárzása, dumája és illata volt, hogy nedvesedett a bugyim rendesen. Régen volt, de azóta biztos, hogy nem gondolok semmi negatívat, ha hasonlót látok, hisz magam is tapasztaltam, hogy a külső bizony nem minden.
36
Egy 180 cm körüli egész jó fizikumú, közepes vagy kisebb intimméretű férfinak is simán lehet sokkal nagyobb élvezet a szex egy alacsony, könnyű és szűk pinájú csajjal, mint egy magas külvilág által bombanőnek tartott csajjal, akiben meg lötyög a szerszáma.
Főleg ha az előbbin teljesen lejönnek a testreakciók, utóbbi meg menet közben kézzel rásegít, előbbinek teljesen bejön a lassabb szex is, utóbbi testreakcióiból meg látszik, hogy még a hosszú tempós vágta sem elégítette ki igazából.
Az alacsony csajt teljesen lenyügözi férfiú ereje is, szex közben simán emelgeti a legextrémebb pózokba a 45 kg-ját, a formás magas bombacsaj 65 kg-jával ez már nem megy. (Férfihősünk irodai harcos, aki a hét 5 napján napközben 10 órából jó ha egyet sétál, este 1 órát kocog, 20 percet súlyzóz két 10 kilós súlyzóval, 80 kg úgy, hogy nem különösebben izmos, de nem is pocakos, a napi egy óra szex nagyrésze meg lassú tempó.)
Ha ehhez még hozzáteszük, hogy az alacsony csajjal az élet is nyugisabb, olcsóbb, a magas bombacsaj meg állandóan menni akar valahova, ami persze mind kiadással is jár (még akkor is, ha a bombacsaj jellemesen nem hagyja, hogy kapcsolatukban közös dolgokra lényegesen több kiadása legyen barátjának, mint neki), akkor már összeáll a kép, hogy miért lehet jó választás férfiembernek egy mások által jelentéktelebbnek tartott csaj, mint egy olyan csaj, akit meg mindenki bomba csajnak tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!