Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy pasinak azért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy pasinak azért van csúnyább nője mert nincs önbizalma?

Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 06:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Azért van, mert ezt kapta, a férfi nagyon nincs abban a pozícióban, hogy válogasson. Vagy megelégszik azzal, amit kap, vagy járhat hivatásoshoz, vagy marad a recskázás.
2019. szept. 11. 03:55
 12/19 Szitakötő25 válasza:
100%

Közhely, de igaz, hogy a szépség relatív. Engem sose tartottak különösen jó csajnak, mert a szüleimnek nem volt pénze, hogy divatosan öltöztessenek, ami miatt már általánosban cikiztek a kis úri p!csák, tehát az önbizalmam a gimire már mínuszokban volt. Az arcom is sokáig kislányos volt, még kb. 18 évesen is. Ennek ellenére mindig volt pár srác, aki össze akartt volna jönni velem, voltak köztük lúzerek is, de jobb pasik is, akiknél nem értettem, hogy mit akarnak pont tőlem. 19 évesen elkezdtem dolgozni, tehát saját pénzem volt, és nem kellett a szüleimtől kérnem. Ekkor elkezdtem enyhén sminkelni, meg több és csinosabb ruhát venni magamnak. Azóta jobban is érzem magam, meg a fiúknak is jobban tetszem, nem azt mondom, hogy ostromolnak, de gyakran megkörnyékeznek, az egyetemen mef az utcán is. Persze már nem érdekelnek, mert van egy nagyon cuki párom, aki jóképű és vagány is, de a személyisége miatt szerettem belé. Ezzel ő is így volt, ő amikor megismert, különösen szépnek tartott, de ez nem lett volna elég, ha rossz természetem van. Viszont van néhány irigy ismerős, nagyrészt lányok, cicababák, akik nem értik, hogy miért pint engem választott, közülük pedig nem érdekelte senki, pedig nyomultak ezerrel.

Lehet, hogy hosszúra sikeredett a sztorim és nem is érdekel mindenkit, de csak azért írtam le, mert érdekes a kérdést megnézni a csúnyácskának tartott lány szemszögéből is, aki lehet, hogy pár hónapon belül úgy ki fog kupálódni, hogy rá se ismernek, akik korábban csúnyának tartották. Szerintem ahhoz, hogy egy nő szép legyen, az kell, hogy valaki szeresse, és önbizalmat adjon neki, mért így érezheti magát igazán nőnek.

Olyan ismerősöm is van, aki nem túl szép lány, viszont nagyon kedves személyiség, és van valami a mosolyában, ami miatt imádják a férfiak, a fél gimi vele akart járni anno... :)

2019. szept. 12. 09:35
 13/19 De La Cruse ***** válasza:

1

A nő uralkodik rajta, mert a srácot zsarolni tudja érzelmileg vagy valami mással.

2

A nő tud valamit értékelni a srácban ami miatt az igazi férfinak érzi magát.

(Sok nő nem is tudja, hogy jó pasit a felértékelésével és a szerelmével csinál a párjából és nem a házsártos kritikájával ami elkergeti a srácot a kup...ba vagy inni a kocsmába)

3

A csaj gazdag a srác pedig pénzéhes.

4

A srác nem 100-as

5

Korábban elvette amikor szép volt aztán kiderült, hogy véletlenül a sárkányt hozta el és nem a királylányt.

6

Szerelem.

2019. szept. 14. 13:39
 14/19 Kovács22 válasza:
vagy csak neki ez tetszik, mert ui. minden nőben megvan a vonzerő, csak nem mindeghyiken látszik rögtön. Akit csúnyának hiszel, ha megismered, lehet, hogy megkívánod!! VIgyázz velük! A "csúnya" nők sokkal harcosabban vesznek célba!
2019. szept. 19. 09:36
 15/19 anonim ***** válasza:

9/14-esnek írnám: mi a tököm köze van ahhoz a magasságnak,hogy egy nő szép-e vagy sem..?

Mert ha valaki alacsony (én 168 vagyok),akkor már ronda?...és hülye és igénytelen?...de a "p.nája szűk"??

Na,nem tudom ki vagy,hallod de nem kellenél ha utánnam löknének se....

2019. szept. 21. 07:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Azért egy 180 centis, hosszú combú csinos nő sokkal jobban vonzza a tekinteteket strandon, bálon meg sokkal királynőibb, mint egy 160 körüli szép arcú. A 168 centit nőnél inkább átlagosnak tartom, mint alacsonynak.

(41 éves férfi vagyok, teljesen háziasított papucsférj, mintaapuka)

2019. szept. 21. 08:36
 17/19 anonim ***** válasza:
...van tesód?
2019. szept. 26. 09:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, két húgom.
2019. szept. 26. 10:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Az első komolyabb kapcsolatom a gimi örökös szépségkirálynőjével szövődött. Nos, mellette egy életre megtanultam, hogy soha ne a legszebb nőt válasszam, hanem aki a legszebbé teszi az életemet.
2019. nov. 3. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!