Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra milyen egy pasi, aki mellett el tudnátok képzelni az életetek leélését?
Figyelmes, gondoskodó, megértő, szeret engem (és persze én is őt)
Érzelmes.
Jó a humora, azonosak az érdeklődési köreink.
Ha nem is bújós, akkor legalább "tűrje"(mármint ne elviselje, hanem szeresse) az én ölelés-mániámat:D
Ki tudom élni vele a mocskos perverz vágyaimat.
Külsőre nincs sok elvárásom. Szeretem, ha magas és erős, de nem "kötelező". Azt sem bánom, ha picit duci, legyen rajta mit ölelgetni :)
...és hihetetlen, de megtaláltam :)
Külsőleg tetszenek a magas izmos pasik, de ez is változhat. Ami fontos hogy legyen igényes, jól öltözött.
Legyen okos, humoros, hűséges, magabiztos, céltudatos, gondoskodó, megbízható, őszinte, tisztelettudo, udvarias. Lehessen vele jól elbeszélgetni, tudjon kompromisszumot kötni, ne korlatozzon. Legyenek közösek a céljaink, érdeklődésunk. A szexben egyezzenek az igenyeink.
Külsőt tekintve nincs ideál, csak valami fogjon meg benne, semmiképp ne legyen taszító egyetlen része sem.
Belsőt tekintve viszont sok minden fontos:
1. Hasonló szellemi szinten legyen. Nem a végzettség a lényeg, hanem hogy el tudjunk beszélgetni, legyen önálló véleménye a világ dolgairól, tudjon értelmesen érvelni.
2. Legyen valami közös pont, közös érdeklődési kör, amit együtt tudunk csinálni. Az még jobb, ha több ilyeb is van.
3. Hasonlóképpen gondolkodjunk a jövőről. Ha pl. neki minden vágya az, hogy hatalmas családja legyen minimum 4 gyerekkel, az nekem nem pálya.
4. Hasonlóan gondolkodjon a férfi-nő egymáshoz viszonyított helyzetéről. Én dolgozom, nem tudnám magam elkepzelni haztartasbeliként, így viszont elvarom, hogy ő is vegye ki a részét a házimunkaból és a gyereknevelésből is.
5. Ne legyen agresszív. Rosszul vagyok attól, mikor valaki rögtön agresszívá válik, ha valami nem úgy alakul, ahogy tervezi. Ha pedig még tettlegességig is fajul, azt végképp nem viselném el.
6. Jó legyen köztünk a kommunikáció, mindent meg tudjunk beszélni, ne kelljen titkolóznunk a másik előtt. Ha valami gond van, akkor sértődés, hiszti, elkerülő magatartás helyett meg tudjuk beszélni felnőtt ember módjára.
7. Tudjon bánni a pénzzel, tudjunk együtt tervezni anyagilag is. Az sem hátrány, ha nagyjából hasonló keresettel rendelkezünk. Persze ez nem életbevágó dolog, de szerintem könnyebb, ha nem az van, hogy az egyik minimálbéres, a másik meg keres havi nettó 600-at...
8. Ő is legyen a monogámia híve. Egy emberre van szükségem, aki a társam, barátom, szeretőm egyben.
9. Megfelelő mennyiségű és minőségű, kielégítő szexuális életünk legyen, ne legyenek olyan extrém fantáziái a szexben, amiket én 1000%, hogy nem vállalnék be.
10. Előny, ha káros szenvedélyektől mentes. Ne legyen alkoholista, dohányos. Persze alkalmi italfogyasztás belefér, én is szoktam, felőlem néha nyugodtan be is rúghat, de ne legyen rendszeres.
11. Nem hátrány, ha van némi egészségtudata.
12. Hasonló humorral rendelkezzünk, tudjunk rengeteget, önfeledten együtt nevetni.
Hirtelen ennyi jut eszembe. Nem fontossági sorrendben írtam a dolgokat.
És erről a kérdésről eszembe jut egy dalszövegrészlet, ami szerintem nagyon jól leírja egy párkapcsolat lényegét számomra:
"Már tudom szeretni nem azt jelenti,
Hogy két ember egy igát von,
Hanem a másikat biztatni, repülni
át egy világon..."
Külsőre: kék szem, barna haj, 170-175 cm magas, nem túl vékony de nem is kigyúrt, hanem az a pont jó típusú alkat akihez jó hozzábújni, borosta mindenképp, vagy kisebb szakáll
Belsőre: megbízható, hűséges, lehessen vele értelmesen beszélgetni, megértő és elfogadó legyen, szeressen ő is olykor elmenni kirándulni, nem kell neki gyerek a későbbiekben, max házasság, ha velem van akkor rám koncentrál és nem fb- on írogat rajtam kívül még 10 csajnak, tehát komolyan lehessen őt venni , legalább annyira ha velem van nem más csajokat bámul, és persze a lényeg, hogy mindent megtudjunk együtt beszélni és nem eltitkolni a másik elől. Olyan kellene akinek elég 1 nő akivel minden jó ha ez a bizalom meg van és szeretet ,részemről is. Szeretném ha végre lenne egy férfi aki megbecsül és tervezi velem azt, hogy együtt élhessünk, aki határozott és tudja mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!