Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az összes társkeresőn csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes társkeresőn csak a szexre mennek a lányok is?

Figyelt kérdés

Nem akarok képmutató lenni, hisz jól esik nyilván nekem is, viszont így nem tudok egyikükkel se kapcsolatot kialakitani mert ott van bennem ha én megkaptam elsőre akkor mi tartja vissza, hogy mással is ezt csinálja?!

Jó nyilván nem szabad általánositani, de csak az elmúlt másfél hónapban 10 kulönböző lánnyal és mindnek szex lett vége az első talin. Pedig semmi extrát nem csináltam. Nem hizelegtem, hogy ilyen szép lányt sose láttam. Az autóm is teljesen átlagos. Ennyi elég manapság a lányoknak? Egy vacsora egy hétköznapi étteremben(nem meki)

Vagy csak én fogom ki az ilyeneket.😅

23/f

2019. nov. 7. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Hát előfordul, például én is csak szex miatt használom, százból egy biztos nem okoz csalódást 22/l
2019. nov. 7. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

#1 Tehát te százasával falod a farkakat? Had gratuláljak...!! 😆😆

21L

2019. nov. 7. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:
44%
Mégis melyik tarskereső mert pont ilyen oldalon nem találni nőt!?
2019. nov. 7. 11:02
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
Társkereső a legnagyobb kamu. Én fennt vagyok több oldalon is. 2 év alatt még egy nő sem írt rám mégcsak transzi se
2019. nov. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!