Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, Nektek vonzó egy 100 kilós lány? 18L
Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 21:28
13/26 anonim válasza:
Nem, inkább két 50kg-s csajt szeretnék! 37F
16/26 anonim válasza:
A többségnek NEM! Elenyésző kisebbség akinek igen. 166 cm 100 kg... troll megjegyzés lesz, de biz' fogyjál le!!! Ne azért hogy a pasiknak tetszél, hanem az egészséged miatt! Melyiket választod: infarktust, agyvérzést, cukorbetegséget?
17/26 anonim válasza:
Én 18 vagyok 171 magas és 80 kiló. Viszont annyira nem látszik mint amilyen durvának hangzik. Sőt.. Nekem nem a külső a leg fontosabb, persze valamennyire az is számit, nekem speciál az arc az. Nem akarok képet kunyerálni, de sajnos láthatatlanba nem tudom fixre mondani, csak a saját nevembe mondok annyit hogy ha helyes, és belsőre is olyan hogy oké, elfogadó kedves HŰSÉGES tud SZERETNI akkor el tudnám képzelni vele.
18F
18/26 anonim válasza:
Szerintem lehetsz vonzó így is. Kérlek ne gondold h csak azért mondom ezt h felszedjelek vagy ilyesmi mert van párom. Ő is 110 kg körül van csak kicsit magasabb. Tudod neki a személyisége annyit dob rajta meg annyira izlésesen öltözik h imádom nézni is. Neki a személyiségéhez hozzá tartozik h molett. Így szép és vékonyan nemtom lehet elvesztené önmagát. Hidd el valaki szemében ugyis majd te leszel a legszebb de az a első h szeresd magad és jól érezd magad. Ha pedig teltebben nem szereted magad változtass :) 26/F
19/26 anonim válasza:
fogyj le,pufimalac,ne légy igénytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!