Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lányt mennyire érdekel az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt mennyire érdekel az hogy mekkora farka van a barátjának?

Figyelt kérdés
Ismerkedésnél gondolkozol azon hogy vajon mekkora lehet neki?
2019. nov. 6. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Semennyire sem érdekelt.

Az érdekel hogy tudja-e hasznàlni, és remènykedem hogy ne 3 perces legyen.

2019. nov. 6. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Sosem gondolkodtam azon, hogy vajon mekkora farka lehet annak, akivel épp ismerkedek. Azon elgondolkodtam, hogy hogyan csókol, milyen lehet az ágyban stb., de hogy mekkora, azon sosem. Minden férfihoz átlag méretet képzelek el alapból..

Nyilván valamennyire számít a méret, de szerintem csak nagyon végletes esetben. Mondjuk 10-11 cm alatt és 20 centi felett. Az, hogy most 14 vagy 16, marhára mindegy, csak tudja használni.

2019. nov. 6. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Legalább 18 centi legyen. Legjobb a 22 cm
2019. nov. 6. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
70%
Semennyire. Ha gondolkozik valamin akkor max. azon, hogy mennyire lehet gyengéd, figyelmes, odaadó az ágyban.
2019. nov. 6. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira érdekel hogy ne legyen mikropenisze és túl nagy se.
2019. nov. 6. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon érdekli. Elvégre ezen is bukhat a kapcsolat.
2019. nov. 6. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe jut h vajon mekkora lehet az aktuális srácnak de sok jelentőssége nincs , ha minden mas stimmel akkor nem fog erdekelni
2019. nov. 7. 07:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem szoktam gondolkodni ezen. Olyan volt hogy a randi vegen lattam a srac nadragjan hogy hatassal voltam ra. Inkabb abban remenykedtem hogy nem gyorstuzelo es odaado lesz
2019. nov. 7. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!