Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Budapest utcáin találok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapest utcáin találok olyan csinos vonzó nőt aki hajlandó lenne 50 ezer Ftért megmutatni a mellét úgy hogy meg is foghatom?

Figyelt kérdés
2019. nov. 6. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Czech streets? 😄
2019. nov. 6. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Bármikor. Mondjuk nyáron jobban. Akkor egy jó buliba ingyen is.
2019. nov. 6. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
ennyi pénzért már egy prostit is kapsz,és nem csak a mellét foghatod meg... viszont ha eltekintek attól hogy ez a dolog csak a "pénzért szex" videókban szokott működni,megfelelő tálalással szerintem lehet sikered. persze jobb ha kérdés közben már villantod is a lét,talán akkor fontolóra veszik.
2019. nov. 6. 14:20
 4/9 A kérdező kommentje:
3. Prostik... Tudud érdekesebb horgászni mint piacon megvenni a halat.
2019. nov. 6. 14:25
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

50k csak azert hogy megmutassa a mellet?:D meg ramarkolsz egyszer ketszer es annyi?

Szerintem egy felreeso reszen ezt sokan bevallalnak

Eskuszom talan meg en is. Szexet azt soha de ezt meg akar be is vallalnam:D

2019. nov. 6. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
oké te tudod,csak meg ne feküdje a gyomrodat a "fogás" :D de mint mondtam,azért már előtte lobogtasd a pénzt,mert lehet nem vesznek komolyan és jól pofán vágnak.
2019. nov. 6. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el akármelyik bulihelyre és ismerkedj. Abból az 50 ezerből bárkit meghívhatsz bármire, ha már a horgászos témát írtad :D
2019. nov. 6. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:

#5-ös, "csinos vonzó nő"-ről volt szó, te ilyen vagy? ez szubjektív, küldj lépet a kérdezőnek és akkor kiderül.

@kérdező, ha valóban horgászni szeretsz, miért a fizetős tavat választod az érintetlen természet helyett? ez ellentmondásos és álszent hozzáállás sorry

2019. nov. 6. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:
*horgászengedély nélkül! úgy még izgalmasabb!!!
2019. nov. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!