Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet szexelni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet szexelni ha száraz a csaj?

Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 06:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sehogy. Vagy nem kíván, vagy te csinalsz vmit rosszul. Vagy alapból nem szeret szexelni.
2019. nov. 4. 06:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Annyi helyen lehet hallani hogy hány embert ért nemi erőszak... Akkor az áldozatok nedvesek voltak?
2019. nov. 4. 06:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ha te a barátnődről beszélsz akkor gondolom nem akarsz neki fájdalmat okozni. Az erőszak nem szex. Hanem nemi erőszak. Tehát nem élvezetből történik. Tehát nincs nedvesedés.
2019. nov. 4. 06:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Valóban, ha nem nedves, akkor nem élvezi.

Síkosítani egyébként nyállal lehet.

2019. nov. 4. 06:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem akarom hogy rossz legyen neki... Csak nem értem hogy tudtam bedugni ha elmondása szerint száraz? Én azt olvastam hogy ha száraz akkor be se lehet dugni...
2019. nov. 4. 06:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Elmondása szerint? Nem ujjaztad meg? Akkor érezned kellett volna.
2019. nov. 4. 06:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nedvesnek éreztem... Bocsi még kezdő vagyok de tényleg nem vágom... Van egy alap nedvesség?
2019. nov. 4. 06:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

A nedvesedés izgalmi állapot hatására következik be. Lehet hogy vmennyire nedves volt, de ahhoz nem eléggé hogy a farkad berakd.

Ha kezdők vagytok akkor az előjáték legyen hosszabb.

2019. nov. 4. 06:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van egy alap nedvesség, de az nem elég ahhoz, hogy élvezze a csaj. Egy idő után már fogod érezni a különbséget a kis nedvesség és aközött a nedvesség között, amikor már szexre alkalmas a punci. Az előjáték optimális esetben több, mint negyed órát tart, és az általában elég ahhoz, hogy kellően benedvesedjen a nő. Én mondjuk ettől függetlenül mindig azzal kezdem, hogy teszek egy kis nyálat a kezemre, körbekenem vele a farkam, és csak azután teszem be neki.
2019. nov. 4. 06:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, vagy ha lehet is az nagyon fáj. Fel kell izgatni a lányt, vagy sikosítót kell használni.
2019. nov. 4. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!