Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ti bevállalnátok a lány kedvéért?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy engem nagyon beiindít a szexben a kötözés. Viszont félek, hogyha egy olyan párom lesz a jövőben, akit ez nem érdekel, akkor esetleg emiatt másképpen nézne rám. És igen, benne van hogyha szeret akkor elfogad meg ilyenek, de hogy fiúk, ti megtennétek egy lány kedvéért? (Én lennék kötözve, nem a férfi)2019. nov. 3. 15:43
11/23 anonim válasza:
Simán!
Nincs is jobb ötlet, mint köntös zsinórral az ágyhoz kötni a nő kezeit, és úgy simogatni, masszírozni, csókolni... ;)
12/23 anonim válasza:
Alap nálam. Ahogy bilincs, pálca, dildo stb. is. 31F
13/23 anonim válasza:
Maga a szex nem hoz lázba nemhogy még előtte matrózosat játszak.
Még a maradék kedvem is el illanna amíg bhaszakszom a kötelekkel.
Beteg vagy az biztos.
F/42
14/23 anonim válasza:
Ennyire nem vagyok domnináns alakt, de ha kérné, akkor simán beleférne.
15/23 anonim válasza:
Simán bevállalnám.
Még sosem csináltam ilyet, de egyszer szívesen kipróbálnám valakivel. És ha mindkettőnknek tetszik, és elég mély hozzá a kölcsönös bizalom, maradhatna is a dolog...
16/23 anonim válasza:
Igen! Nekem tetszene! Szívesen csinálnék ilyet egy lánnyal ha ő is szeretné!
17/23 mikeXxX válasza:
Egy értelmes kapcsolatban szinte minden játszik tehát ez is .
18/23 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem szóval nem bevállalom hanem szeretem csinalni!
De az plussz ha a lany ettől többet is bevállal!!
19/23 anonim válasza:
Neked kellene inkább bevállalnod ennél többet is, ha én lennék az a partner... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!