Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem magam túl azon, hogy a szex miatt szakítottam?
Figyelt kérdés
A volt èlettársam èvekig különszobában aludt,ès nem nagyon akart velem szexelni.Gúnyolt is,mert vannak szexuális,ölelkezèsi igènyeim.Szerinte úgy kell szeretkezni velem,hogy ne legyen jó nekem,mert mindig azt akarnám.Az is lehet másik nője volt.A mostani párom nagyon sokat akar velem szexelni,ès jó vagyok neki az ágyban.2019. nov. 2. 23:02
1/9 anonim válasza:
WTFFFFFF
Fel nem foghatom, honnan kukáznak ilyen embereket maguknak egyesek.. komolyan, ha keresnék se tudnék ilyet összeszedni.. Nagyon jól tetted, hogy szakítottál.
2/9 A kérdező kommentje:
A szexproblèmás kapcsolatomba belebetegedtem.Mèg ittam is
2019. nov. 2. 23:05
3/9 anonim válasza:
Akkor ez egy sikertörténet, nem? Őszintén és teljes szívemből gratulálok, hogy találtál egy rendes pasit!
4/9 anonim válasza:
Abban erősítsd magad, erős, értelmes nő vagy ! Aki meghozta élete legjobb döntését.
Jól döntöttem, gyakorold tükör előtt :)
Komolyan !
5/9 anonim válasza:
Fenti valaszokkal egyetertek. Hol leteznek ilen gyokerek?:D ha keresnek se talalnek ekkora hulladekot orulj h megszabadultal tole, taps taps. Szedj magadra egy kis onbizalmat, most van egy normalis parod, orulj neki:)
6/9 anonim válasza:
Szerintem már túltetted magad, ha van új kapcsolatod.
7/9 A kérdező kommentje:
Azèrt vagyok bűntudatos,mert gyerek is van,e miatt lett vège,ès ezèrt vagyok rossz .
2019. nov. 4. 18:33
9/9 anonim válasza:
Nem a szex miatt szakitottal, hanem mert egy ember alatti lény volt a parod.
Soha ne turd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!