Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép, sportos testű lánynak, hogyan jöhetek be én?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy vonzódik hozzám szexuálisan. Pedig én nem vagyok izmos, vékony vagyok meg eléggé visszahúzódó.
Ő olyan lány akire mindig is vágytam. De még mindig nem értem hogyan vonzódik hozzám...
2019. nov. 2. 21:02
2/4 anonim válasza:
Ne gondolkozz ilyenen, csak élvezd a lehetőséget!
3/4 anonim válasza:
Ahogy a kettes írta; nem ez most a kérdés hogy mit eszik rajtad, hanem az hogy miért itt lógsz ha neki is írhatnál hogy alig varod hogy lássad!
4/4 anonim válasza:
Öhöm... hogy érted, hogy szexuálisan vonzódik? Azt majd akkor tudod, ha már ott lesztek az ágyban :)
Egyébként miért ne? Ne legyél már anyámasszony katonája, ne várd, hogy a lány teperjen le, a balfékeket - kinézettül függetlenül - semelyik nő nem kedveli. Úgyhogy rázd a helyére a tökeidet, vegyél óvszert és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!