Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az öcsém állandóan kukkol,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az öcsém állandóan kukkol, mit csináljak vele? 19/L

Figyelt kérdés

Ha öltözök, ha fürdök, mindig kukkol. Volt hogy megyek a fürdőszobából ott áll az ajtó előtt és nyúlkál a gatyájában.

Újabban "véletlenül" bent felejti fürdés után a telefonját a fürdőszobában, pont úgy hogy arra néz aki fürdik... Már elegem van belőle!!

2019. nov. 2. 20:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%
Zárd be az ajtót . Szólj rá határozottan ha tényleg zavar . Szüleidnek meg gratulálok akkor ha csak legyintenek arra hogy beteg a fiuk... Oké hogy kamaszodik ,áll a farka dehát de a nővérére verje már basszus.. :/
2019. nov. 2. 20:54
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem kamu!!

16 éves a gyerek volt már rendőrségi ügye is, drogok meg megverte az alsósokat.

Mindig akkor van dolga a fürdőszobában amikor én is benn vagyok... a kulcslyukat el tudom takarni a ruhámmal a telefonját meg elfordítom sztem

2019. nov. 2. 21:02
 13/24 anonim válasza:
67%
Szerintem jobban jársz hogyha kiköltöztök Alabamába. Öcséd örülne is neki! :)
2019. nov. 2. 21:15
 14/24 anonim válasza:
86%

14-es, adlak :D

amugy meg full kamu,ha nem akkor, fizess neki egy prostit, egy csomo elvallalja 16tól, vagy hadd nezzen meg egyszer téged, és tégy ugy mintha nem zavarna és egyszercsak úgy is csökken az érdeklődése irántad

2019. nov. 2. 21:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Toljad túl hogy a nadrágjába élvezzen, persze nyilvános helyen hogy égjen a feje.
2019. nov. 2. 22:11
 16/24 anonim válasza:
100%
esetleg kezdj el masztizni elötte, vagy csak játszd magad h a nadragjaba elvezzen a kislurko
2019. nov. 2. 22:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Komolyabb válaszokat lécci! Nem fogok az öcsém előtt vetkőzni..

Mindig kitalál valamit csak hogy kukkolhasson, ma is pont akkor jött be a fürdőszobába mikor zuhanyoztam, mindig ezt csinálja

2019. nov. 2. 23:03
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nem vetkőzöl előtte, akkor pedig kukkolni fog!

De lehet, hogy pont ezt élvezed...

2019. nov. 2. 23:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne ha rányitnál te is mikor ő fürdik?
2019. nov. 2. 23:29
 20/24 anonim válasza:
100%
komoly válaszokat adtunk, ezek megoldások lehetnek
2019. nov. 3. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!