Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy minden lány az apjához hasonlítja a fiúját?
Figyelt kérdés
...vagy legalábbis öntudatlanul elvégzi ezt a műveletet...és jaj annak a fiúnak, aki nem állja ki a próbát!2019. nov. 2. 14:00
1/8 anonim válasza:
Ez nem így van. Legalábbis tudatosan nem. Tudat alatt pedig fogalmam sincs mit csinálok szóval nem tudom megválaszolni ezt az mugy idiota és értelmetlen kérdést :D
2/8 anonim válasza:
Nem, különben nem szeretnénk bele egy rendes apuka mellett egy széltoló csibészbe vagy fordítva.
Viszont biztos, hogy hatással van ránk az, hogy hogyan bántak velünk a szüleink.
4/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom, de nálam van benne valami.. Ezt inkább külsőre értem. Apám is, meg eddig minden exem tetovált, "rosszfiús" beütésű volt. Belsőre viszont mind különbözött apámtól:D
5/8 anonim válasza:
Nekem neveloapam is volt, de a legnormalisabb fajtabol. Edesapammal minimalis kapcsolat.
Gyakran voltak parhuzamos kapcsolataim, en erre fogom.
6/8 anonim válasza:
Igen mind az x milliárd lány.
És bizony "jaj annak a fiúnak, aki nem állja ki a próbát!"
7/8 anonim válasza:
Hát én nem, mert apám nagyon undorító.
8/8 anonim válasza:
Inkább mindenki azt keresi, akit nem kapott meg.
Én pl. tipikus biztonságot adó férfi vagyok. Anyagilag, fizikailag és kedves is vagyok...Naná, hogy olyan lányoknak tetszem, akiknek gondjuk volt az apjukkal vagy az apa otthagyta őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!