Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékonyabb alkatú fiúnak lehet formás testű barátnője?
187cm/74kg vagyok.
Van egy lány akivel ismerkedem, és neki nagyon formás teste van, én "megérdemlem" őt?
Voltunk strandon, tehát látta a testemet ruha nélkül.
Bejöhetek Neki?
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Én perpill azon vagyok kiakadva, hogy a szép nők buták és nincs alakjuk. Akiknek alakjuk van és eszük is... csúnyácskák. De inkább ők, mint eszetlen lapos csajok. :D
Persze :) de a vékony fiú meg tud változni, ha akar
19/f
Persze, hogy lehet. Annyi féle ember mozog annyi féle partnerrel...
A baj ezzel a "megérdemlem őt" hozzáállással van. Hidd el, tudom miről beszélek. Ezen dolgozz, mert ez elég sötét helyekre fog vinni az életben.
29F
Miért is ne?
Ne értékeld már le saját magadat,kb én is ilyen vagyok és még is sikerült ilyen csajjal össze jöni, igaz én ki jöttem külföldre ő maradt így vége lett, de van rá lehetőség,egyébként ha majd később is így érzel nyugodtan el lehet kezdeni sportolni,hasznos dolog amúgy is a sport, akár majd ha meg lesz a barátnőd vele is lehet sportolni, sok sikert és ezzel a kérdéssel többet ne foglalkozz, ne gondolj ilyen butaságra, kemény gyerek vagy te is, semmivel nem vagy kevesebb senkiénél, húzd ki magad,mosolyogj és menet közben ne a földet bámuld ahogy azt sok félős ember teszi, sok sikert aztán csak lazán,nagyon drukkolok,már most kívánok sok boldogságot ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!