Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van annak bármi hátránya, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van annak bármi hátránya, ha egy lány sokat maszturbál?

Figyelt kérdés
Azt értem a sok alatt, hogy naponta, (néha többször is) :D 18 éves vagyok amúgy :))

2019. nov. 1. 20:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csak minden nap van ilyen kérdésből legalább kettő (meg még van még 10 másik, ami minden nap előjön)

tessék, a tegnap előtti hasonló kérdésre, a 2. 17:03-as a válaszom

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

2019. nov. 2. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Teljesen oké.

Én is hasonlóképpen vagyok.

Hátránya egyáltalán nincs

2019. nov. 2. 16:54
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szerintem épphogy előnye van, hiszen megtanulod, hogy mi és hogyan jó neked. Az első pasid, ha nem találja ezeket ösztönösen, majd segíts neki, ezt a tudást felhasználva.
2019. nov. 3. 21:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég kitöltöttem egy ilyen témájú pszichológiai tesztet, egyszer férfiként, majd nőnek kiadva magam. Férfiként azt az eredményt hozta, önkielégítés függő vagyok, próbáljam csökkenteni, forduljak szakemberhez (javaslatot is adott). Nőként semmi kivetni valót nem talált a sok masztizásba. :-o Mit ne mondjak, érdekes eredmény! :-o

Nejem fiatalon sokat játszott önmagával. Hol gyors meneteket, hol pedig megadta a módját és hosszasan, romantikusan vagy éppen szenvedélyesen. Manapság már ritkábban teszi. Régen és most is kedveli a segédeszközöket. Jómagam szintén szeretek a masztizni. Mindez soha nem ment a házaséletünk, szexualitásunk rovására. (talán még jót is tett neki)

Előző partnereim többsége is kedvelte az önkielégítést. Persze volt, aki egyáltalán nem nyúlt magához, egy pedig függőnek vallottam önmagát. Ő szívesen nyúlt magához előttem is, sőt, amikor nekem nem volt kedvem, erőm, akkor is élvezettel elégítette ki magát mellettem az ágyban. Élveztem a látványt!

48F

2019. nov. 3. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
A teszt végeredménye nem hibás! A női önkielégítés nem csökkenti a szex intenzitását, míg a férfiak esetében teljesítménycsökkentő hatása lehet a túl gyakori maszturbálásnak.
2019. nov. 3. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan csinálhatom,nem lesz semmi gondod belőle.Max szét élvezed magad,de az csak jó!
2019. nov. 8. 14:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Jófej vagyok és 35 nem 60-70. :D Nem írok privátot de a képeket bármikor elfogadom. A női test gyönyörű és élvezet még nézegetni is. :)
2019. nov. 8. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!