Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Női művészek hirdetéseivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női művészek hirdetéseivel miért nem találkozni?

Figyelt kérdés

Mármint olyannal, hogy alakmodellt keresnek. Ennyire kevesen vannak nők, akik emberi testet akarnak ábrázolni? Vagy ők is inkább női testet rajzolnak/formáznak/fotóznak?

A női testet megörökíteni valóban könnyebb (ívesebb, kerekdedebb formák), vagy csak én gondolom így?

#modell #akt #művészmodell
2019. nov. 1. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem vagyok hivatásos művész, csupán hobbiból, a magam kedvtelésére alkotok és szívesen fejlődnék anatómia és alakrajzok terén. Ami engem illet, én szívesen rajzolok férfiakat, bár a női test ábrázolása számomra is jobban kézre esik, de pont emiatt szeretnék erre (mármint a férfiábrázolásra) rágyúrni.

Itt vidéken, művészeti szabadiskolák híján, úgy érzem, meg vagyok lőve ilyen téren, meg sem fordult a fejemben, hogy magánúton is lehetne az ilyesmit kezdeményezni.

Mindenesetre köszönöm az ötletet, majd utánajárok, hogy működhet-e az ilyesmi. :)

2019. nov. 1. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert a legtöbb férfi ezt nagyon erotikus nézőpontból látja, és ezért nem alkalmas a feladatra. Nincs elég önkontroll.
2019. nov. 1. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:

19:44 Hát emiatt inkább a női modellek nem jelentkeznének.

Vagy hogy érted h erotikusnak látja?

Meg mire gondolsz önkontroll alatt?

2019. nov. 1. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy gondoltam, hogy nem azért csinálja, mert segíteni akar a művésznek, hanem azért mert úgy gondolja, hogy izgatónak fogja találni őt a művész, esetleg rányomul a művésznőre, egyebek.
2019. nov. 1. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik a férfi ismerőseik is önként felajánlkoznak.
2019. nov. 1. 21:07
 6/7 A kérdező kommentje:

20:03-as, így már értem. Köszönöm :-)

Nekem nem lenne merszem nyomulni. Mármint hogy főleg akkor nem mikor teljesen védtelen (pucér) vagyok.

2019. nov. 1. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Másként meg pofám nem lenne hozzá.
2019. nov. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!