Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet idősebb (30-35 éves) nőkkel találkozni?
Figyelt kérdés
Fiatalabb vagyok, de ők jönnek be kinézetre és értelemre is.
Volt már idősebb barátnőm, nagyon szerettem vele lenni, de vele véletlenül futottam össze...
Tudtok tippeket adni, hogy és hol tudok ismerkedni 30-35 éves nőkkel?
2019. aug. 30. 00:08
1/9 anonim válasza:
“Volt már idôsebb barátnôm, nagyon szerettem vele lenni, de vele véletlenül futottam össze”
Megválaszoltad a saját kérdésed. Idôsebb nôkkel bárhol véletlenül összefuthatsz.
2/9 anonim válasza:
Hát én a munkahelyemen találkozok velük...
3/9 anonim válasza:
Ahol a 25-30 vagy a 35-40 éves nőkkel. Menj csak úgy lazán ismerkedni, nyiss mások felé ne a kort nézd, hanem azt aki tetszik. Nem tudok olyan szórakozóhelyről, szexklubról ahova kizárólag 30-35 éves nőket engednének be.
4/9 anonim válasza:
Neked egy 30-35 evés nő idős? Szégyelld magad
5/9 anonim válasza:
Nem te fogsz nekik kelleni, ne aggódj.
6/9 Elfelejtett pillanat válasza:
Szinte mindenhol.Nagy a világ,ha nem egy isten háta mögötti helyen laksz a lehetőségeid határtalanok.
7/9 anonim válasza:
Napi kérdés...Hol?Bárhol, véletlenül vagy keresve. Bár nem tudom hány éves vagy,hogy a 30-35 éves nőket idősebként említed.Ha 17-18 szerintem ne várj csodát, elég kevés esélyed van erre. Ez a kor pont az a nőknél amikor ha valaki családot szeretne veszettül komolyabb kapcsolatot keres, ha pedig nem, akkor nem egy jóval fiatalabb pasit keres szeretőnek.
8/9 anonim válasza:
a munka világban, a komoly helyeken
9/9 anonim válasza:
RETRO DISCO bulikon!!! Ott nagyon vannak. Konkurenciád gyakorlatilag kimerül kopaszodó, pocakos dokkmunkásokban.
Csak legyél is képes elviselni azt a zenét, ami ott megy.
Na, most ha hasznos volt a válaszom, akkor pontozz fel szépen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!