Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha csak olyannal szexelek, aki tetszik? Nem tartjátok korrektnek, ha ezt már az elején tisztázom?
Figyelt kérdés
Nem nézek ki rosszul, akkor miért adnám alább? Olyan nehéz ezt megérteni?2019. nov. 1. 13:58
11/23 anonim válasza:
Férfiként, én is csak olyannal állok le aki valamilyen formán megfog, tetszik. Nem vagyok nagyon válogatós, de azért vannak határok.
12/23 anonim válasza:
A többség szintén így csinálja, csak ők nem vallják be!
13/23 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, hogy vannak még normális férfiak.
2019. nov. 1. 14:17
14/23 anonim válasza:
Jezusom, van olyan aki kepes olyannal szexelni aki nem tetszik neki?
En se adom alabb, mindig csak helyes pasikkal voltak akik vonzottak.
15/23 Noren1989 válasza:
No, hát így semmi kivetnivaló nincs a dologban.
Nekem elsőre valahogy egy rosszlányok hirdetés ugrott be, ami hasonlóan volt megfogalmazva...csakhát ott tudjuk, hogy vanazapénz XDDD
Amúgy az álláspontodat nem nehéz megérteni,
én sem dugtam soha olyan nőt, aki ne jött volna be.
16/23 anonim válasza:
Eleve nem szexelnék senkivel innen a gyakoriról, tele van kiéhezett lúzer pasikkal, szerintem nincs is itt normális férfi aki megfelelne a szintemnek. A gusztustalan privátokra pedig nem is válaszolok hanem letiltom... Nem is értem egyesek mit gondolnak amikor írnak valami perverzséget / küldenek egy dickpicet, hogy majd rohanok és ráugrom? A végén meg a legtöbb egyszer csak kifakad, hogy az ilyen nők miatt mint én nem jut nekik senki és szégyelljem magam mert a magamfajták miatt szűzek / szexeltek csak egyszer 30 év alatt. 😂 Nem a te felelősséged ez a sok szerencsétlen, illetve senkinek nem tartozol magyarázattal ha nemet mondasz a szexre.
17/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül csak az tetszhet, aki helyes. Nekem sosem volt igazán helyes pasim, mert nem a külsőt néztem. Legyen jó humora, Lehessen jókat beszélgetni vele, nekem ez jön be. Sosem tudott felizgatni egy üresfejű szépfiú, pedig nem vagyok csúnya lány egyáltalán. Amugy a kérdésre a valasz, hogy az lenne a normális, hogy olyannal szexelsz aki tetszik.
18/23 anonim válasza:
Normális esetben mindenki olyannal szexel(ne), aki tetszik neki.
19/23 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek!
16-os valaszolo nagyon jol osszefoglalta, neki kulon koszonet jar!
2019. nov. 1. 15:14
20/23 anonim válasza:
Én is csak olyannal szexelek, akivel kölcsönös a vonzalom.Akinek ez nem tetszik, az már az ő problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!