Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfi mitől tartja szexine...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mitől tartja szexinek a nőt?

Figyelt kérdés
Mik azok a külsőségek, pontok, részek bármi amitől azt mondja a férfi, egy nőre hogy szexi?

2019. nov. 1. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alak, arc, meg szexuális kisugárzás szerintem, ami döntő. F 25
2019. nov. 1. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a teljes egészét, az összhangot, összképet nézem. Külső és belső kisugárzást.
2019. nov. 1. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Nagy mell, vékony derék, széles csípő, nagy fenék, vastag combok (lány vagyok, de ezeket tartják szexinek)
2019. nov. 1. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Picurka, vékonyka, kerekebb fenékkel, pici de formás cicikkel, világos színű haj, viselkedésben aranyos, közvetlen, lökött.

29F

2019. nov. 1. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3. nagyon tévedsz! Nem mindenkinek ugyan az az ideálja. Nekem a vékony kisebb mellű, nem nagy fenekű nők jönnek be. Legyen arányos formás.
2019. nov. 1. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Nem feltétlen az alakja szabja meg. Az változó mindenkinek más jön be. De ha nem is teszi ki az árut azért tudjon úgy öltözni hogy sejtesse mit is takarhat. ;)

Inkább az számít hogy nem prűd, ha elsül 1-2 szexxel kapcsolatos poén, vagy ha célozgatnak a szexre akkor nem szemérmeskedik hogy "Úúú, ezt nem illik mondani meg azt nem illik mondani, meg én sosem tennék ezt meg azt, csak házasságban paplan alatt, sötétben..." Vegye a lapot és egyből tudjon ugyanígy reagálni.

Legyen egy olyan "Dugj meg" nézése a nőnek, hogy tudjam hogy a szexre gondol közben. Levághassam hogy kész mindenre velem. Ez legyen benne a kisugárzásában, a nézésében, a mosolyában, a gesztusaiban, olyan igazi vadászó tekintete legyen.

2019. nov. 1. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az arc, a szem, a stílus, és a lábfej, ami hangsúlyos egy nőnél.
2019. nov. 1. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!