Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pártok külföldi, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pártok külföldi, akkor ti is élvezitek, hogy ha megtanul magyarul pár perverzebb kifejezést?

Figyelt kérdés
Nyilván csinálni szeretjük, de engem nagyon felizgat az, amikor az ő szájából hallom szex közben, hogy miket csinál velem. Külön felizgat az akcentusa és hogy tőlem tudja. Ezzel más is így van?
2019. nov. 1. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, külföldi pártok beavatkozását nem nagyon szeretem a belügyeimbe.
2019. nov. 1. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:
24%
Nem magyar a férjem (beszélem a nyelvét) és az izgat fel nagyon ha a saját nyelvén nyomja a dirty talkot szex közben a fülembe. Ha magyarul benyögi akcentussal hogy úgy megb a szlak hogy járni sem fogsz tudni az inkább lelomboz. Eleve kivagyok a magyar férfiaktól is, tudatosan soha nem akartam magyar férjet sem. 😅 Ő is azt szereti egyébként ha én magyarul mondok mocskos dolgokat nem az ő anyanyelvén.
2019. nov. 1. 13:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy magyar de szuletese ota kulfoldon elo partnerem es bar beszelt magyarul de brutal akcentussal:D es neha par szot angolul kellett mondania vagy megkerdezett mert nem ismert. Eddig fogalmam se volt arrol h ez izgato lehet de most...:D atyaeg.. annyira durvan szexi volt az akcentusa de meg az is ha neha angolul szolalt meg (nyilvan tokeletes es gyonyoru kiejtessel). Es pl szex kozben foleg angolul beszelt, mivel ez jon termeszetesen olyanbol aki otthon csak angolul beszel.. nagyon felizgatott! Ugyhogy igen ez letezo dolog:D

L

2019. nov. 1. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
84%

Nekem nem jonne be. Mert az nem spontan, ha nem beszeli a nyelvet.

Kulfoldi szeretommel angolul beszeleltunk, termeszetesen szex kozben is. Nem anyanyelve amugy. Nalam annyira rogzult, h massal is angolul beszelek neha, pedig mar reg nem gondolok ra “ ugy”.

2019. nov. 1. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!