Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Bejön, ha egy pasi magasabb (190 cm és felette)? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2019. nov. 1. 12:12
11/15 anonim válasza:
Én 195 centis vagyok, nagyon bejönnek a 170 centi alatti csajok :)
29/f
14/15 anonim válasza:
160 centi vagyok, sosem foglalkoztam a másik magasságával, ellenben mindig 190 körüli pasijaim voltak.
Soha nem a magassága számított, de gondolom tudat alatt a magas pasikat vonzóbbnak találom... passz.
15/15 anonim válasza:
195 cmremmel és még nőni fogok, nem hiszem Hogy a magasság megállítana engem a szerelemben. Igaz nem volt párom még, nem tudom milyen a csók, stb. amit egy párnak szokás, de remélem nem a magasságom miatt nem tudom úgy érezni, mint az egy magas párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!