Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bugyi szagolgatas, velemenyek?
Figyelt kérdés
Eleg erdekes tema, de kivancsi vagyok az itteni velemenyekre, egyarant no es ferfi oldalrol.
Beteges vagy nem. Izgato vagy sem.
Mi a velemeny rola
2019. okt. 31. 18:10
2/9 anonim válasza:
Engem izgat ...de csak a nedves bugyi
21/f
3/9 Barnabas333 válasza:
A volt sportos szeretőmtől most is van egy puncinedves bugyi a munkahelyi fiókomba.
Izgató, de én perverz vagyok. 42F
4/9 anonim válasza:
Használt női zokni, harisnya jobb. 🙂
5/9 anonim válasza:
nem tartanám feltétlenül betegesnek,sőt egészen izgató tud lenni amikor még a párunkon van. úgy szagolni amikor még testmeleg és frissen illatozik alatta az örömök kapuja :D hogy is mondják? nem a legjobb dolog,de közel áll hozzá :D
8/9 Barnabas333 válasza:
7-es igen pontosan, csak 5 év után már kevésbé érezni, mondjuk nem veszem elő csak 6-9 havonta 1x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!