Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér lánnyal milyen szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér lánnyal milyen szex?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy összejöttem egy kövér lánnyal, nagyon imádom és lassan sor kerül az első együttalvásra is. Viszont ő még szűz, milyen pózokat ajánlatok? (Kb 169 centihez 90 kiló, én 183 centi és 64 kg)

25/F

2019. okt. 30. 22:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon jó egy ilyen lány fenekét nyalni és a melleit. :)
2019. okt. 30. 22:14
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Irigyellek kutya és lovagló amit ajánlok
2019. okt. 30. 22:15
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Radics Peti videó: szeretem a kövér nőket mert legalább több helyre tudom dugni a f@$zom.
2019. okt. 30. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
26%

Legalább neked van kivel.

Amúgy bocs de ez full kamu

Ha te nem vagy az akkor tudod mit csinálsz. Ha nem akkor magadnak kéred a tanácsokat. Mit szamit a szűzességbe hogy kövér?

2019. okt. 30. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

Elsőre örülj ha deflorálod!

Az akrobatikával ráérsz később is:)

2019. okt. 30. 22:38
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát velem nem volt még probléma, tehát annyira nem lehet rossz velünk az ágyban. Nyilván nem lehet általánosítani, egy vékony is lehet rossz, egy kövér jó, vagy fordítva.
2019. okt. 30. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Jól választottál!

Én kifejezetten a telt nőkre specializáltam magam - mert számomra ők az erotika megtestesítői - és elmondhatom, hogy mindig van mit a testükön felfedezni, vidámabbak, odaadóbbak, hálásabbak.

Sok szerencsét, legyetek boldogok!

2019. okt. 30. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Csodálatos.
2019. okt. 31. 00:50
 9/14 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezz meg egy afrikai négert. Angolul vagy magyarul, de kevés az amelyik tud rendesen magyarul. Ezek a teleki tér környékén egy üzlethelységben farkalják a kövér nőket. Úgy működik a nőci bemegy dumál valamit és már kapja is a szenes kolbászt.
2019. okt. 31. 06:37
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Nem kg - tól függ te állat! Nagyon szeretheted, ha összejöttél egy "kövér" lánnyal.

Ha szereted akkor jó vele eleve.

Amúgy, nincs garancia, hogy a jó nők jók az ágyban... a rosszak pedig rosszak.

Barmok.

Na meg a pasik is lehetnek ám rosszak.

2019. nov. 1. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!