Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki az utcán, idegenként beszól a külsőmre az megteszi másnak is? Szóval ne érezzem ettől különlegesnek magam?
Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 19:46
1/8 anonim válasza:
Valószínű másnak is beszól, de nyilván nem mindenkinek, csak akiben meglát valamit, szóval szerintem különlegesnek érezheted magadat. Megírod, hogy mit mondott? :)
2/8 anonim válasza:
Hát, sokan beszólnak sokaknak. De ha látnálak, megmondanám.
3/8 anonim válasza:
Itt a "beszól" szót pejoratívként értetted?
4/8 anonim válasza:
Igen. Hidd el.. minden masodiknak,harmadiknak.
5/8 anonim válasza:
Nem mindenkinek! Csak aki valamivel "kiérdemli"!
6/8 anonim válasza:
Aki beszól akár jót, akár rosszat az gyökér. A saját gyengeségét takargatja ezzel.
7/8 anonim válasza:
Miért baj az, ha megmondom az utcán egy csajnak, hogy de cuki vagy, de helyes vagy, de szexi lábaid vannak?
Na miért baj?
Mert úgy hangzik, mintha azt mondtam volna, hogy de megdu...nálak?
8/8 anonim válasza:
Én szoktam beszólni, néha csak nézni úgy hogy egyértelműn legyen a tetszés. S úgy látom szeretik a lányok ezt, akkor miért bunkóság, ha ez nekik jól esik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!