Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma?
Sziasztok!
Az a helyzet hogy hétvégén volt a párommal együttlétem 2x is. Egyik egyik nap másik másik nap. Óvszert használtunk viszont már rá 1-2 napra írtóra fájt a lyuknál és fenn egy picivel a lyuktól piros az ajkak alsó részén. Nem fáj egyszer egyszer elkezd viszketni és ég. Mi lehet ez vagy mivel lehet ezt ki kezelni? Valaki légyszíves segítsen. Tudom orvoshoz kéne mennem de jelenleg az orvos akihez szoktam járni szabadságon van és más orvoshoz nem szeretnék menni. Valahogy itthon ki tudnám kezelni? Én arra gondoltam hogy talán allergiás lehetek valamire az óvszertől vagy simán csak ki dörzsölte de nem biztos.
A leg egyszerűbb és leg hatásosabb a canesten kombi.
Lehet egy kis fertőzés is.
Köszönöm szépen eddig mindenkinek még várom kicsit ha nem lesz jobban veszek canestent a dokihoz pedig azért nem tudok menni mert 2 hét szabadságra ment és őszintén én elég kellemetlenül érzem magam intim doktornal azert nem szeretnék máshoz menni.
A válaszokat pedig még várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!