Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy eltűntek az igazi férfiak?
Figyelt kérdés
A környezetemben csak nyámnyila tehetetlen férfiak vannak.2019. okt. 30. 16:21
11/38 anonim válasza:
Az én környezetemben szorgalmas, kreatív, sportos férfiak vannak.
12/38 Angyalka027 válasza:
Na meg nehéz megőrizni az ember férfiasságát rengeteg frusztrált, céltalan, stb. de mégis hatalmas egójú nőnemű közt nagy igényekkel amiket a lehető legegyszerűbben, legkönnyebben akarják megkapni míg ők maguk a s.gg riszáláson kivül nem sokat tudnak felmutatni. Na meg nőnek lehet e nevezni az olyanokat akiknek mint felljebb már emlitett "100kg alatt nincs férfi vagy 180cm alatt nincs férfi" stb. alapján kategorizálnak? Akkor 100as mell és feszes, etalon kerek fenék alatt nő sincs? Na hagyjuk már....
13/38 anonim válasza:
Ezaz ezaz jöjjenek csak az "igazi férfiak", akik abból merítenek erőt, hogy másokat sz**abbnak gondolnak.
A 21. században talán el lehetne jutni odáig, hogy aki nem szimpatikus azzal szimplám nem foglalkozunk és nem "bélférgesezünk" stb. De ez úgysem jut el senki agyáig itt.
14/38 anonim válasza:
Pontosan ott vannak ahol az igazi nők is.
15/38 anonim válasza:
Erre mondjak akinek nem inge ne vegye magára, erre jó sokan feltöltöztek. És vérig sértve érzik magukat ha a gizda sztár példaképeiket bélférgesnek nevezik.
Béke van a világban igen igaz azért jön a sok migráns és hozza azt a békét magával
16/38 anonim válasza:
Csak jobban körül kellene nézned. Itt vagyok én is egyedül. Priviben beszélgethetünk!
17/38 anonim válasza:
De okos vagy utolsó, irigyellek.
19/38 anonim válasza:
Én már betöltöttem a 30-at,szerencsére alakot is sikerült olyat örökölnöm,hogy a férfias kategóriba bőven beleférek... Szerintem...
Legalábbis ha az alakot nézzük.
20/38 anonim válasza:
Csak Te, mivel itt lennék én is,de úgy érzem magányos farkas maradok továbbra is, inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!