Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki mikor masztizott először?
Figyelt kérdés
És most mennyi idősek vagytok?2019. okt. 30. 11:03
5/10 anonim válasza:
Nem tudom. Ki tart ilyet szàmon?
6/10 anonim válasza:
Hmm nemtudom..
De most 20 vagyok es imadom csinalni.. 20L
7/10 anonim válasza:
8 évesen, de fogalmam sem volt, mit csinálok, fogalmam sem volt ennek a szexuális vonatkozásáról. Olyan érzés volt, mint a csikizés, de sokkal kellemesebb, és előtte soha nem éreztem ilyet.
Egyszer lebuktam anyám előtt, aki rögtön ordibálni kezdett velem, hogy tisztességes, “vallásos” kislány nem csinál ilyet. Évekig traumaként éltem meg, aztán amikor 14 lettem, újra visszatértem hozzá.
9/10 anonim válasza:
Hát, akkor úgy látszik én nagyon későinek számítok.
Először 16 évesen, most 17 vagyok.
(Nem kerek üzeneteket)
10/10 anonim válasza:
15 évesen (magamtól jöttem rá mindenre)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!