Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz ha nekem 22 évesen lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nekem 22 évesen lett először barátnőm?

Figyelt kérdés

Régóta vágytam volna rá de nem találtam senkit. Nagyon ciki ez? Más ennyi idősen már rég túl van rajta. Még nem szexeltünk, de szerintem hamarosan fogunk:)

Bár igaz hogy nem vagyok már szűz néhány éve, de mivel azok szinte ismeretlen lányokkal történt, így most érzem azt hogy elvesztem a szüzességem.

2019. okt. 29. 23:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2019. okt. 29. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2019. okt. 29. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. okt. 30. 09:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Szerintem nagyon aranyos, hogy így gondolkodsz.Nem is vagy elkésve szerintem. Sokan nem fontolják meg kikkel járnak együtt és mindegy nekik, csak legyen valakijük, na ez a gáz.
2019. okt. 30. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!