Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan kerülhet be egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerülhet be egy férfi a szexualitás körforgásába és érheti el azt a szexuális bőséget, amit szinte bármelyik nő a neménél fogva megkaphat, ha akar?

Figyelt kérdés

A legtöbb ember beéri egy mindkét oldalról kompromisszumokkal teli párkapcsolattal, mert társadalmi nyomás, mert ez a szokás. Akinek ez megfelel, az tegye, de most a másik táborhoz, a többségi társadalom által lenézettekhez, megvetettekhez szólnék.

Az individualista, karrierista, hedonista, stb. emberekhez, akik TUDATOSAN nem akarnak sem gyereket, sem családot, sem semmilyen elköteleződést és ez a világnézet valószínűleg később sem fog megváltozni, hiába kárognak az ellenzők, hogy "megbánod még".

Akik úgy képzelik el az életet, hogy minél több tudást halmoznak fel és minél több tapasztalatot gyűjtenek.

Szóval egy ilyen gondolkodású nőnek nagyon könnyű dolga van, ha szeretné megélni a szexualitását, hiszen számára igazi kánaán, svédasztal áll rendelkezésre az ellenkező nemből.

Ezzel szemben viszont egy ilyen gondolkodású férfinek vagy a prostituáltak maradnak, vagy elkezdi fűzögetni a nőket. Függően attól, hogy pénze van több, vagy felesleges(sé tehető) szabadideje. De egyik sem jó, mert az egyikre vagyonokat kellene költeni, a másikra pedig a szabadidejét és még gerinctelen húzás is.

A szexpartnerkeresőkön (már amelyik nem csalásra van kihegyezve) pedig akkora férfi túlsúly van, hogy olyan érzése van az embernek, mint mikor ingyen osztanak valamit egy forgalmas helyen. És ami a legrosszabb, hogy a külső adottságok kivételével (amivel ma már szintén rengeteget lehet csalni meg az se mindegy, hogy valódi izom vagy koksz, a magasság, hajszín, szemszín, bőrszín adott) bárki leígérheti a csillagokat is és meg is teszi.

Továbbá ott is az lesz sikeres, akinek van ideje napi több órát rászánni, aktívan keresgélni, mindenkire ráírni valami egyedileg megfogalmazott, nem sablon levéllel és folyamatosan készenlétben állni, tehát nem dolgozni és nem csinálni semmi mást, csak arra várni, hogy hátha egyszer ő lesz a befutó az egy nőre jutó 50 férfi versenyében.

Tényleg ekkora aránytalanságok vannak, hogy minden egyes, a fenti típusba tartozó nőre jut 50 olyan férfi, aki mindent megtenne azért, hogy mind a két fél kölcsönösen jól érezze magát, de ezen kívül szeretné a saját életét élni, építeni?

2019. okt. 30. 02:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%

Nézd ha csak az a célod, hogy jó bőr csajokból minél többet levarrjál, akkor célozd meg a munkásosztálybelieket (áruházban/üzletben eladó, szalagmunkás, irodai “segédmunkás”...). Járj olyan helyekre szórakoznia, ahova ők járnak, pl. Pesten a Liget Club (Népligetnél), nekik legyél menő.

Ami ehhez kell:

- legyen jó a tested, fellépésed, nekik tetsző a ruházatod (pl. Gucci póló az, nem egy Charles Tyrwhitt öltöny);

- legyen egy jó autód (legalább 5 milliós);

- duma (arról hogy milyen sikeres ember vagy, meg milyen komoly céljaid vannak, milyen jó úton haladsz...);

- egy 20 millió feletti, rendben tartott, szépen berendezett lakás (persze lehet bérelt).

2019. okt. 30. 08:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
utolso: azert a 20 milla feletti lakas pesten nem nagy szam ugyanis alatt mar nem kapsz semmit:)
2019. okt. 30. 08:19
 13/24 anonim ***** válasza:
legjobban ott megy ez f3lre, hogy az egész sztoriban, ebben a rengeteg karakterben nem szerepelnek az érzelmek. úgy jelenik itt meg, mint valami számitógépes játék, amiben pontokat kell szerezni és hogy lehet minnél több.
2019. okt. 30. 08:34
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az egész kérdésnek semmi értelme. Feltettél egy kérdést és jó hosszasan megmagyaráztad a válaszodat rá.

Szeretsz rinyálni, hogy igazságtalan az élet. Nos, a felnőtté válás első pontja, hogy rájössz, hogy IGEN AZ. Még a legtökéletesebb emberek életében is ott a tragédia.

2019. okt. 30. 08:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
CSak a fő sorod olvastam el, de te egy nagyon béna csákó lehetsz.
2019. okt. 30. 10:07
 16/24 A kérdező kommentje:

A 10-es válaszolónak köszönöm a normális választ!

A többieknek: A világképem lehet, hogy a társadalom perifériájára szorít, de attól még nem feltétlenül rossz. Nem mindig a többségi vélemény az egyetlen igaz út. Én nem szólom meg vagy ítélem el azt, aki másképp gondolkodik, ha neki EZ JÓ, sajnos a legtöbb esetben inkább azt látom, hogy az ember előbb vagy utóbb hagyja magát alárendelődni a többségi társadalmi elvárásnak.

Én úgy látom, hogy a párkapcsolatok többsége nem kevés kompromisszummal, lemondással jár és az esetek többségében az egyik fél jóval többet nyer rajta, mint a másik, vagy csak a veszítenivalója kevesebb.

Az emberek többsége nem tudja megfizetni a rendszeres prostituálthoz járást. 365 nappal számolva 7,3 millió. Ki keres ennyit egy évben? Nagyon kevés ember.

Ja és NEM minél több nőt akarok levarrni, jobban szeretnék állandó partnert, akivel összeszokunk nem újra és újra mással. A szórakozóhelyeket meg zsigerből utálom. De azt hittem érthető volt abból a részből, hogy őszinte, egyenes ember vagyok, kevés dolog van, amit jobban utálok, mint ha vetítenem kéne.

13-as: Neked is elmondom, nem erről van szó, hanem arról, hogy egy nő karrierjének útjában semmi nem áll, hiszen a 10-es (az egyetlen normális válaszadó) is elég szépen megfogalmazta, hogy kapásból kettő is van, aki azonnal ugrik.

De akkor megpróbálom másképp megfogalmazni: A nőknek miért adatik meg, hogy ők ha ŐSZINTÉN kimondják, hogy csak szexet szeretnének, akkor 50 férfi sorban áll?

Eközben pedig a férfiak, akik ugyanezt kimondják, nem kellenek senkinek?

Az meg különösen megmosolyogtató, mikor azt hozzák itt fel, hogy mert így gondolkodom. Pont egy szexkapcsolatban nem lenne releváns egyáltalán az, hogy hogyan gondolkodom, akár még beszélgetni is lehet full semleges témákról ha a másik felet zavarja a csend.

Meg egyébként sem osztom meg mindenkivel, hogy így gondolkodom, sőt, hosszú idő alatt jutottam erre a következtetésre. Egyszerűen nyitott és őszinte vagyok és ezzel életemben egyszer értem célt, azt meg pont egy olyan nőnél, aki férfistrigulákat gyűjtött.

És nem önmagában a szexhiány a problémám, így nem oldaná meg egy prosti, az a problémám, hogy eddig az élet minden területén sikerült elérnem, hogy ne kelljen a többségi álláspontnak behódolnom, ezt az egyet kivéve, ahol azt érzem, hogy csak akkor jutok szexhez, ha szerelmet és párkapcsolatot ígérek.

2019. okt. 30. 11:41
 17/24 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz: azért, mert így van összerakva a világ, hogy a kanok koslatnak a nőstények után, hogy minél többet meg tudjanak hágni. Ez kicsit gázosan hangzik, de az állatvilágban is ez van, és az embereknél is. Nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni. És le ne írd még egyszer, hogy “de miért van eeeezzzz????” Azért mert Isten, vagy az ősrobbanás, vagy amiben hiszel, így teremtett meg minket. Amúgy nagyon ritka az a nő, aki orrba-szájba csak d.gatni akarja magát, a nők párkapcsolatra vágynak és biztonságra. A férfiak viszont nem feltétlenül, ezért van annyi kihasznált és eldobott nő. Szóval az élet gondoskodik az egyensúlyról itt is, ahogy mindenütt.szoval nem csak a férfiak szívnak, hanem mindenki. Remelem,így már érthető???!!!!!!!
2019. okt. 30. 12:16
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ne legyenek illúzióid, ha 20bol 20 ember azt mondja, hogy hülyeségeket beszélsz, akkor biztos h a te mondanivalóddal van gond.
2019. okt. 30. 12:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Értem a gondolatmenetet. Meg is értem, hogy te ezt igazságtalannak érzed. De ahogy többen is írták, az élet ilyen, az evolúció úgy alakította a nemeket, hogy a nőstények válogatnak, a hímek küzdenek értük, akár egymássak is. Más is írta, hogy ez az állatvilágban is így van, az embereknél sem működnek másképpen az ösztönök. A férfiakból mindig túlkínálat van! A nők egy jó része teljesen elhatárolódik az ilyesfajta élvezetekre épülő viszonyoktól, leginkább nyilván neveltetési okokból. Én is így gondoltam régen és párkapcsolatban próbáltam élni, sajnos nem működtek különböző okokból, nem ide tartozik. Szeretőt bármikor tudok szerezni, elég ha kedvesebben mosolygok az üzletembe betérő férfire (aki a felesége mellett áll), aki érteni akarja, az veszi a lapot. Kerékpározás közben is ismerkedtem már, étteremben is ismerkedtem már, a lehetőség mindenhol ott van, csak élni kell vele. Az irányítás viszont nálam van! Mindig! Aki eddig leszólított, azt 99%-ban mindig lepattintottam, aki megtetszik annak én küldök jeleket ő pedig kihasználhatja ha akarja. Az ismeretségi körömben van több nő aki hasonló életvitelt folytat, így cáfolnom kell az utolsó bekezdésedben foglaltakat. Én személy szerint messziről kerülöm is az igérgetős pasikat...

De mindamellett, hogy megértem a bánatodat, igazából nem adok neked igazat. Mert nem azért teszel, hogy megoldjad a gondodat, csak nehezményezed, hogy nincs olyan könnyű dolgod mint nekem. Ahogy mondam/mondták is, mások a szerepek, alkalmazkodj! Van értelme ezen siránkozni? Ettől nem lesz szeretőd vagy hancúrpajtid. Csak kiröhögteted magad...

10-es voltam.

2019. okt. 30. 13:47
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó, nekem csak az a furcsa, hogy a Kérdező magát állítja be áldozatnak. Viszont meg is lehet fordítani a kérdést női szemszögre, mert egy nő ugyanígy kérdezhetné felháborodottan, hogy miért van az, hogy a sok szemét pasi csak meg akarja dugni, és hogy ez milyen igazságtalan, hogy nem akarják egyből feleségül venni.
2019. okt. 30. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!