Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lenézendő az a lány aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézendő az a lány aki kipróbálta a 3as szexet 2 fiúval? 21L

Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 21:23
1 2 3
 21/29 Blade Bone ***** válasza:
Ezért most nem vehetsz részt a Konklávén.
2019. okt. 29. 22:35
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Lenézendő v. sem, mi köze hozzá bárkinek is az akkor és ott jelen lévőkön kívül???

Az emberek egy része úgyis azt mondja, hogy fúj r...banc, a másik fele meg azt, hogy okés, csak kár hogy kimaradt belőle. Kinek-kinek saját erkölcsrendje szerint. Ne másoknak akarj megfelelni, a Te életed!

2019. okt. 29. 22:53
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Minek foglalkozol vele?

En is csinaltam mar es pont nem erdekel ha valakinek nem tetszik

2019. okt. 29. 23:05
 24/29 anonim ***** válasza:

#22:34:

Mit tartasz felelőtlennek a hármasozásban? Miért tartod lenézendőnek, ha valaki nem szerelemből szexel?

Egyébként lehet hármasozni szerelemben is, három ember is lehet szerelmes egymásba.

Másrészt pedig csak azért mert valamit "ösztönösen" tesz az ember, még nem lesz erkölcstelen. Nem is teljesen értem, hogy mit értesz ösztönös alatt. A szerelem nem lehet ösztönös? Az nem ösztönös, ha pl. eszel ha éhes vagy? Ezt miért nem ítéled el?

2019. okt. 29. 23:41
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
# 15 nemcsak irigy vagy,de rosszindulatú is :D a semmitmondó élet meghatározása alatt pedig a te pacal képed található. a szexualitás pedig a próbálkozásról is szól,szóval ha neked független nőként bejött a a hármas szex,akkor EGÉSZSÉGEDRE (csak hogy #15 szokja a szemed)
2019. okt. 29. 23:48
 26/29 anonim ***** válasza:

#22:53:

Ha szerinted nincs köze hozzá senkinek, akkor azzal azt is mondod hogy nem lenézendő.

Egyébként az egyes embereknek valóban más és más értékrendjük van, de a kommented ezeket egyenlő értékűnek állítja be, ami szerintem hiba. Ha valaki azt mondja valamire, hogy ez bizony rossz akkor tudnia kell megindokolni hogy miért.

2019. okt. 29. 23:57
 27/29 anonim ***** válasza:
Dehogy. Sztem mindenkinek vannak különlegesebb vágyai, ez is egy ilyen.
2019. okt. 30. 00:45
 28/29 anonim ***** válasza:
Jó neked!
2019. okt. 30. 03:29
 29/29 anonim ***** válasza:
nem lenézendő, a lenézendő a hazugság
2019. okt. 30. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!