Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire tartod magad beválalosnak 10-es skalan?
Vicces hogy itt minden csaj 9-10et mond de kozben felsorol egy halom nem is beteges dolgot amiket nem csinal mrg:DD istenem... valoszinulrg nem jok matekbol
En 9est mondanek magamra mert kiprobalas szinten mindenre nyitott es vevo vagyok, egyedul a maradando nyomokkal es testcsonkitassal jaro dolgokra nem lehet ravenni (bar ez alol talan kivetel lehetne a csikkelnyomas mert az az egyetlen ami bar heget hagy de nagyon izgat)
Első válaszoló tényleg vicces a 10/10zel de azért ezt meg azt nem :')
Amúgy 6/10
28/L
Ja és kíváncsi lennék a sok bevállalós kiscsajra itt egy éles helyzetben ;)
Nem tom. Ha nem kenhetik be szarral a mellem,akkor max 5 pontot adok magamnak.
Bár voltam már kikötve,lekötve, felkötve, fiúval, lánnyal, ezekkel egyszerre, két fiúval, földön, vízen,levegőben,vonaton, báli mosdóban,pláza parkolóban,véresen,nedvesen,pisisen,hangosan,halkan,parkban,erdőben,tilosban,öreggebbel,fiatalabbal,fogadásból,bosszúból.
Nem unatkoztam az első 10 szexuálisan túlfűtött éveimben.
10/9
Kaki-pisi szex, nekrofilia, animal szex stb ezek tabuk, de soft Bdsm, hármas szex és társai mind izgatnak.
22L
Ez nagyon relatív, attól függ ki mennyire gondolja magát nyitottnak, a többség 7-9 között fog válaszolni.
Mindenkinek más és más persze a 9-es szám. A szexben egyébként mindent szabad amit jogszabály nem tilt, egészségre nem ártalmas ÉS a partner is élvezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!