Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoltán G kérdése:
Mitől tud el élvezni igazán egy hölgy?
Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 12:55
2/13 anonim válasza:
Mindenki mástól élvez el, nincs erre egy fajta dolog ami mindenkinek bejön.
Én csak nyalástol tudok.
3/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen egyénfüggő :)
4/13 anonim válasza:
1-esnek: minden FÉRFIT érdekel. A többit nem érdekli, aki önző kis farok.
5/13 anonim válasza:
Szerintem a nyalástól a legtöbb nő el tud élvezni. De én még azt is szeretem, ha a férjem dug hátulról vagy lovaglópózban, és én közben kézzel izgatom a csiklóm, amíg el nem megyek. Nagyon intenzív orgazmust tudok így átélni.
6/13 anonim válasza:
A csajom így tud spriccelve élvezni ahogy az 5# ös írja.
7/13 anonim válasza:
5.vagyok. Ha egyedül vagyok, akkor meg az a taktikám, hogy folyamatosan izgatom ujjal a csiklóm, és mikor már majdnem elélvezek, akkor megállok. 5ször hatszor így megállok, mielőtt elélveznék, aztán lassan mindig újrakezdem, és a végén van egy brutális, hatalmas orgazmusom.
9/13 anonim válasza:
Én azon szerencsések közé tartozom akiknek van csiklói meg hüvelyi orgazmusuk is. Viszont azt figyeltem meg hogy gyorsabbn és intenzívebben tudok hüvelyileg is elmenni ha előtte csikló orgazmusom is volt.
10/13 anonim válasza:
Jo nyalastol, csiklo izgatas, popsi sex, meg hát sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!