Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagymellu lanyok, ti buszkek vagytok a melleitekre? 18/F
Figyelt kérdés
Büszkék vagytok a nagy melleitekre, vagy inkább hátránynak gondoljátok és azt kivanjatok bár csak kisebb lenne?2019. okt. 29. 11:56
11/15 anonim válasza:
Egyenlőre én is büszke vagyok rá, bele se merek gondolni milyen lesz amikor elkezdenek lógni... amúgy sok hátránya is van a nagy mellnek
12/15 anonim válasza:
Kicsi v. nagy, akkor van az ember egyensúlyban saját magával, tud kifele "sugározni" ha elfogadja, harmóniában van önmagával.
13/15 anonim válasza:
Az lennék,ha nem lógna. Helyette kemény pénzekért felvarrathatom. Lesz egy pocsék hegem.
14/15 anonim válasza:
Lányok, ne aggódjatok, hogy lóg, attol nagyon szexik a nagy cicik, hogyha látszik, hogy természetes. Engem pl kimondottam izgat, ha lóg egy kicsit. Legyetek büszkék rá, mert ritka a szép lány szép nagy természetes cicikkel.
15/15 anonim válasza:
Nekem nagy mellem van, de inkább hátránynak tartom. Nehezebb ruhát választani, inget pl egyáltalán nem hordhatok mert ami pont jó derékban, az mellben szűk. Ráadásul azt vettem észre, hogy kisebb is a választék nagyobb melltartókban. Sportolni sem kényelmes nagy mellekkel meg persze a hátfájdalom is ott van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!