Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kissebb (B) -s formás, kerek, feszes cicik vagy inkább nagy, akkor is, ha picit lóg?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, melyiket szeretitek jobban, melyik a szexibb nektek?2019. okt. 27. 23:49
11/23 anonim válasza:
kihez mi passzol, valaki kis cicikkel a szexi valakinek a nagy is jól áll :D de alaphangon szerintem nem fontos a méret.
13/23 Noren1989 válasza:
Nekem a kicsi formàs, egy vékony lànyon, na az tetszik.
14/23 anonim válasza:
Én mellmániás vagyok, mégis azt állítom, majdnem mindegy. Ha szeretem, az a jó, ami van neki.
15/23 anonim válasza:
Pici vagy kisebb, A vagy B. 🙂 31F
16/23 anonim válasza:
Szerintem az a király ha nagyon pici de az lóg, csüng.
17/23 anonim válasza:
Mindkettő szexi. Mindkettő másképp szexi, másképp lehet őket izgatni, kényeztetni, másképp lehet velük játszani.
(még szerencse, mert ahogy telnek az évek, elég sok nő átvándorol az 1-es csoportból a 2-esbe)
18/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, úgy látom megoszlanak a vélemények, bár az meglepett, hogy itt a kommentelők közt legalábbis, sokan szavaztak a kissebbre.
2019. okt. 28. 11:08
20/23 anonim válasza:
Nekem inkább a nagyobb,jóval nagyobb,az se èrdekel,ha 120 G-s,s lóg,csak termèszetes legyen,izgató bimbóval! Nem tehetek róla,de imádom az ilyen ciciket mindenhogyan kényeztetni,izgatni,nyaldosni,szopogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!