Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik oda vannak a szexért, de a zömük lusta az ágyban és tehetetlen?
De komolyan!?
20 percbe és max. két pózba áll a cerka. A legtöbb sztenderd aktus... szopás,csiszol kicsit kutyában,újra szopás,majd arcra élvezés.
Nem csak tapasztalat.Sok nő mondja,hogy ott sem jobb a helyzet.
3. vagyok megint.
10. Lehet hogy ritkábban jut valaki. De annak a valakinek sokkal pozitívabb a véleménye és jobb élményekkel távozik, mint ezek szerint tőled.
Akkor az a szánalmas aki a strigulákat húzkodja, de utólag csak kinevetik és szánják a teljesítményét vagy az aki épp az ellenkezője? Ezt mindenki döntse el saját maga.
3. vagyok megint. 12.
Őszintén szólva, a legutóbbi kapcsolatom 4 évig tartott. És minden alkalommal ugyanolyan csodálattal és jelenléttel nyúltam a nőhöz. Hogy milyen az érintése, hogy reagál rá és milyen az orgazmusa. Szeretek teljesen ott lenni, nem másra gondolni vagy épp félvállról venni. Az ott a hát általában vad, ösztönös pillanatok összességének ideje.
Azt hiszem amíg olyan nőhöz van szerencsém, akit vonzónak tartok, addig így állok hozzá. Egyszerűen mert szeretem a testüket.
Ha minden nap más lenne... azt nehéz elképzelni. Nem mert nem jutna minden napra, hanem mert én randizom velük, kicsit megismerem őket és legalább egy kicsit beléjük szeretek. A "ritka" alkalom az nem a 10 évente 1, hanem járás valakivel, vele lenne amíg kedveljük egymást (hónapok vagy évek) és aztán keresni mást.
Ez tök jó, de miért kell ehhez "kevésbé jóképűnek" lenni? Brad Pittként is így éreznél, mert belülről fakad, nem?
Amúgy eleinte azt hittem, sokkal nagyobb eltérés van a hozzáállásunkban, úgyhogy bocs a provokatív válaszokért (mondjuk akikre vonatkozik, remélhetőleg magukra ismernek benne).
3. vagyok újfent.
14. Nem "kell" kevésbé jóképűnek lenni, egyszerűen csak több az önző azok közt akik jóképűbbnek számítanak. Talán felszínesebb a jelentős többségük, vagy úgy érzik hogy ha ma ez nem lesz elég jó, holnap beszerzek másikat.
Persze ez nem biztos hogy mindenkire igaz. Lehet hogy a legrondábbak közt is rengeteg az önző és a jóképűbbek teteje is önzetlenekből áll. De észzerűbb hogy aki nem tartja sokra a nőt akit megkapott, az nem figyel rá az ágyban sem. Nem tudhatom pontosan, soha nem kérdezem a lányokat-nőket az exeikről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!