Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetseges kollegak kozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges kollegak kozott hogy parszor szexelnek aztan soha tobbet?

Figyelt kérdés

esetleg mellette parjuk is van ?

Kinek van ebben tapasztalata ?

2019. okt. 27. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Persze. Sok cégnél rutin...mondhatni alap.
2019. okt. 27. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem akármilyen társaságban/közösségben előfordul az ilyesmi.

Nekem nem igen volt még olyan, hogy huzamosabb együtt eltöltött idő után ne alakult volna ki vonzalom valaki iránt. Ha kölcsönös volt, akkor pedig nyilván történt ez az.

2019. okt. 27. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Elo szokott fordulni de ez szinte soha nem jo otlet. Gondolj bele ha valami rosszul sul el akkor munkahelyet valtasz vagy mi?:D nem rizikoznek a helyedben. Altalaban mindig van valami feszko utolag
2019. okt. 27. 16:55
 4/5 orton ***** válasza:

Ne csináld. Nem ér annyit a szex. Max ha diákmunkáról van szó és bármikor válthattok vagy tudod hogy csak pár hét.

Gondolom fiatal vagy és nincs tapasztalat. Tudom, csináltam már.

2019. okt. 27. 17:26
 5/5 anonim ***** válasza:
De amúgy minek csinálni? Azért mert valaki tetszik melóhelyen már szexelni kell vele? Na meg arra van időtök meg kedvetek? Az én melóhelyemen még ebédelni sem lehet mert akkor is pörgés van, meg mindenhol főnökök,igazgatók kamerák..Személy szerint örülök,hogy haza megyek a munkahelyemről.Na meg akinek van párja az szép kis megbízható ember lehet!
2019. okt. 27. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!