Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt kibirni?
Figyelt kérdés
Kifejezetten rosszképű vagyok, mindenki elutasít élőben is netes képküldéskor is. Ilyen reakciók vannak:
Nincs több válasz
Bocs, de nem vagy az esetem
Nem egymást keressük
Jajj ne
2019. okt. 27. 00:09
11/20 A kérdező kommentje:
#10 már majdnem Vasállarcosnak olvastam xd.
2019. okt. 27. 00:31
12/20 anonim válasza:
# 8, ha a tested jó, akkor ne arcképet küldj. Én se a térdemről küldök képet :D nem a legszebb testrészem, hanem egész alakosat. Egyben kell megnyerőnek lenni. Gondolom a randira sem csak a fejed menne. Élőben is elutasítanak?
14/20 anonim válasza:
Leírja, hogy neten is és élőben is elutasítják a külseje miatt, de megint jön az okoskodás a személyiségről, meg a többi marhaságról. A személyiség sokat nyom a latba, aha, látom most is.
15/20 anonim válasza:
# 14, egyik kommentben sem látom, hogy írta volna, hogy élőben is próbálkozik. Azzal érvel, hogy arc alapján ítélik meg. Gondolom nem lebegő fejjel közlekedik. A testen akármikor lehet változtatni.
16/20 anonim válasza:
"Kifejezetten rosszképű vagyok, mindenki elutasít élőben is netes képküldéskor is." Ezzel kezdte a kérdés kifejtését.
17/20 anonim válasza:
Egyébként teljesen mindegy, hogy egy előnytelen külsejű, neten vagy élőben próbálkozik, úgy is elutasítják. Belső tulajdonságok ide vagy oda. Jó lenne már leszokni erről a hitegetésről, hogy számítanak a belső értékek a kapcsolat teremtésben. Semmit nem számítanak. Mindenféle tahó, műveletlen tuskónak van barátnője, vagy szex kapcsolata, csak mert jól néz ki.
19/20 anonim válasza:
Muti már egy sima arc fotót
Kíváncsi vagyok h tényleg ennyire ki bsztak veled anyádék vagy még nem kupálódtál ki
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!