Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire tartjátok szexinek ezt a kezet?
2019. okt. 26. 18:28
11/22 anonim válasza:
A kéz és az ujjak nagyon szépek és nőiesek, de a körmök elrontanak mindent. Natúr körömlakk az nem gond, de vagy az, vagy semmi ne lenne inkább rajta. (egy kéz/lábfétises srác)
12/22 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönne, ha egy ilyen kezű lány verné ki.
13/22 anonim válasza:
piros vagy bordó lakk,az szexy.
14/22 anonim válasza:
A köröm engem nem érdekel.
A lány feje arca haja annál inkább
15/22 anonim válasza:
kéz szép,körmök gusztustalanok.
mennyi kosz, meg baktérium lehet a körmeid alatt... fujjjj
16/22 anonim válasza:
Hat maga a szin tul sikito de a hegyes szog az nagyon szexy
17/22 anonim válasza:
Szép, hosszú zongorista ujjak. Bravo. De a köröm gusztustalan. Sima natúr körömre gél lakk, vagy francia köröm milliószor jobb lenne. Ezzel hogy mosogatsz, porszívózol, főzöl, vered a brét? 🙂
18/22 anonim válasza:
Szexi a kéz, nekem a körmök is tetszenek. A színe nem annyira, de ez nagyon egyéni hogy kinek mi jön be. Számomra legjobban a francia manikűr, az ennél rövidebb körmökkel is szép és szexi.
19/22 anonim válasza:
Sokkal szexibb lenne pink karmok nélkül. Szép kezed lenne, ha nem lenne rajta műköröm, lakk, vagy csak valamilyen visszafogott szín.
20/22 anonim válasza:
Szexi, imádom a műkörmöket :)
Bár lehetne picit rövidebb és kevésbé csillogó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!