Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajom? Mit tegyek?
Már évek óta szeretnék szexelni és iszonyatosan rá vagyok állva a szex témára. Voltam pár fiúval, de csak petting volt és én sose élveztem el. Van pár jelentkező fiúk terén, akikkel elveszthetem a szüzességemet. És nagyon jól is néznek ki, de én félek. Félek, hogy ha meglátnak meztelenül rosszul is lesznek. Van egy pici önbizalomhiányom. Ez lehet az oka annak, hogy eddig még nem igazán mertem fiúval találkozni? És, ha igen, mit tegyek?
18/L
6-os vagyok! Tököm bele abba hogy csak a csávó a rossz mindig! 3 barátnő szerűségem volt (nem tekintem őket annak mert rosszak voltak) mindegyik kihasználta a szeretetem és bizalmam, pedig nekem nehéz volt, és lelkileg sem vagyok jól. És nem feküdnék le olyannal aki nem minimum a barátnőm és nem szeretjük egymást! A lányok többsége is ugyan úgy sz@r, csak a smink a magamutogató haspóló szerű ribis szar kihívó ruhák, buli, vékonyra hánytatott kis alul öltözött "szép" testükön, bulizáson és 2 liter sminken kívűl a legtöbb mit tud nyújtani? Szart se. Hűtlenek, lefekszenek mindenkinek ők is, buliznak, soroljam még? Nagyon nagy tisztelet a ritka kivételnek, de nem csináljunk már úgy mint ha csak a fiú társaink lennének rosszak! Őket is elítélem persze. A kérdezővel például az a baj hogy csak dugna ő is, neki ez az egész semmi másról nem szól csak hogy a srác helyes legyen megdugja hogy ne legyen "ciki" 18 évesen szűznek lenni és ennyi, na meg kiverte pár srácnak, hát csodás, válasszon épp eszű fiú magának egy ilyen lányt, igaz? Egy igazi normális fiúnak/lánynak olyan kell aki elfogadja, szereti, hűséges, nem mutogatja magát nem egy beképzelt egoista barom, hanem aki mellett jól és szeretve érzi magát. A kérdező szerű lány mellett meg épp eszű srác nem érezné magát "biztonságba" az írása alapján csak dugni akar, szerintem "kapcsolat" mellett az ilyen még simán elvan más srácokkal is.. Ennyit arról kedves utolsó hogy csak mi srácok vagyunk a szennyek meg a barmok. Én sose bántottam egy lányt se és nem is fogok, ők viszont például engem napi szinten szidnak, lenéznek, hogy én nem egy bulizós barom vagyok hanem egy magányos srác aki a buli WC szex helyett inkább a tv előtt összebújva lennék egy lánnyal...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!