Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dönthet ez alapján egy nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dönthet ez alapján egy nő?

Figyelt kérdés
Sokszor megkapom a hölgy beszelgetőpartnereimtől miután megvolt az első intim képcsere, hogy "izgató a farkad", "de szép" stb., de mi van ha én nem jövök be? Ha csak sex, pettingről van szó dönthet az alapján, hogy "de legalább szép a farka"

2019. okt. 26. 08:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
23%
Egy nő nem, de egy nőnek magát kiadó "férfi" igen
2019. okt. 26. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nekem az utolsó szempont lenne a farkanak a kinézete
2019. okt. 26. 08:58
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
97%

Barátom, nőkről és döntésekről kérdezel.

Nem gondolod, hogy túl sokféle választ kaphatsz?

2019. okt. 26. 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

valszeg meleg pasiktól kapod ezt nem nőktől :DDD

egy normális nő nem kér intim képet és nem véleményezi lévén nem ez a fontos

2019. okt. 26. 09:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz belőle petting, mert ahogy írták, sajna meleg pasikról van szó.
2019. okt. 26. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha egy lány soha életében nem írna ilyet vadidegennek, hogy "jaj, de izgató a farkad...".
2019. okt. 26. 09:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félrement az értelmezés. Nem arról van szó, hogy helló itt egy kép. Beszélgetés, szimpátia, képcsere stb. Kulturált módon. Lehet ezt így is.
2019. okt. 26. 09:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, persze, de akkor is ez a szomorú igazság.
2019. okt. 26. 10:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nos, a nők többsége tényleg nem kér ilyen képet... Viszont nekem mint nőnek, a pasi farka az utolsó szempontok között van. Elvégre ha nem jön be a pasi teste, nem izgulok fel, és el sem tudom képzelni hogy lefeküdjek, pettingeljek vele.
2019. okt. 26. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolso utani szempont

Melleseg valoban egy normalis no nem ker es kuldozget kepeket a neten. Szoval valoszinuleg vagy egy kamu norol beszelunk vagy egy idiotarol. Utobbi esetben meg azt is el tudom kepzelni h lesz valami. Nem tudom. Sokszor nem tudom megerteni a hulye emberek gondolkodasat

2019. okt. 26. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!