Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dönthet ez alapján egy nő?
Figyelt kérdés
Sokszor megkapom a hölgy beszelgetőpartnereimtől miután megvolt az első intim képcsere, hogy "izgató a farkad", "de szép" stb., de mi van ha én nem jövök be? Ha csak sex, pettingről van szó dönthet az alapján, hogy "de legalább szép a farka"2019. okt. 26. 08:50
1/11 anonim válasza:
Egy nő nem, de egy nőnek magát kiadó "férfi" igen
2/11 anonim válasza:
Nekem az utolsó szempont lenne a farkanak a kinézete
3/11 Noren1989 válasza:
Barátom, nőkről és döntésekről kérdezel.
Nem gondolod, hogy túl sokféle választ kaphatsz?
4/11 anonim válasza:
valszeg meleg pasiktól kapod ezt nem nőktől :DDD
egy normális nő nem kér intim képet és nem véleményezi lévén nem ez a fontos
5/11 anonim válasza:
Nem lesz belőle petting, mert ahogy írták, sajna meleg pasikról van szó.
6/11 anonim válasza:
Soha egy lány soha életében nem írna ilyet vadidegennek, hogy "jaj, de izgató a farkad...".
7/11 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félrement az értelmezés. Nem arról van szó, hogy helló itt egy kép. Beszélgetés, szimpátia, képcsere stb. Kulturált módon. Lehet ezt így is.
2019. okt. 26. 09:45
8/11 anonim válasza:
Értjük, persze, de akkor is ez a szomorú igazság.
9/11 anonim válasza:
Nos, a nők többsége tényleg nem kér ilyen képet... Viszont nekem mint nőnek, a pasi farka az utolsó szempontok között van. Elvégre ha nem jön be a pasi teste, nem izgulok fel, és el sem tudom képzelni hogy lefeküdjek, pettingeljek vele.
10/11 anonim válasza:
Utolso utani szempont
Melleseg valoban egy normalis no nem ker es kuldozget kepeket a neten. Szoval valoszinuleg vagy egy kamu norol beszelunk vagy egy idiotarol. Utobbi esetben meg azt is el tudom kepzelni h lesz valami. Nem tudom. Sokszor nem tudom megerteni a hulye emberek gondolkodasat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!