Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetek vonzó egy nő számára, úgy hogy elől hiányzik 2 fogam?
Mióta elszuvasodtak és kihúzatták nem volt túl sok sikerem a nőknél, lehet ezzel függ egybe, de az is lehet, hogy csak elkerül a szerelem.
Sajnos nincs pénzem megcsináltatni.
27/F
"Mióta elszuvasodtak és kihúzatták" Előtte mi volt?
Amúgy meg tessék melózni mint állat, és előbb-utóbb összerakod a rávalót.
Pasiként tippelek: Szerintem ez nagy hátrány a nőknél. Nekem sincs szép mosolyom, de nem hiányzik egy fogam sem. Vagyis az egyik bölcsességfog fent van az arcüregembe beékelődve.
Menj le Balaton kornyékére tobb ilyen dental van és implantáltassál be 99-105ezer egy azonnali implant(egyfázisú)Betekerik kész.Mehet rá az olcsó korona.A tobbi módszer lehúzás,fél év alatt lefogy a csont a húzás helyén és 300E alatt/fog nem úszod meg.Mivel oroklott parodontózisod van a draga implant is ki fog esni,moshatod azt reggeltol estig.A betekeros az nem.Ne felejtsd el ugyanez a betekeros nyugati országszélen drágábban adják.Bp is drágább.Pécsen és a keleti országreszben 70-90E is megúszhatod.
én is ezzel szenvedek.Spórolj!
Ezt akár a humor kategóriába is írhattad volna...
22/L
Persze hogy lehetsz vonzó!
Egy jobb dizsi előtt kikászálódsz kissé borostásan, lazán, tetkósan egy BMW Z4-ből, meghívod az úri társaságot egy jó Jamesonra - másnap nem győzöd tükörtojással a kitermelt fehérjét pótolni!
(a tetkót ne golyóstollal rajzold magadra!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!