Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok" Szerintetek a 20-30 körüli nők hány százaléka engedni (szereti) az anált?
Figyelt kérdés
2019. okt. 25. 18:15
2/6 A kérdező kommentje:
oké, kimaradt, hogy KÖRÜLBELÜL :D de nem szeretném,hogy minden válasz ilyen "vicces" legyen.
A tapasztalatotokra vagyok kíváncsi, én a női oldalt képviselem és csak a saját környezetemből tudok meríteni, hogy előbb vagy utóbb szinte az összes barátnőm kipróbálta, viszont az egyik párkapcsolati kérdésnél pedig csomóan hevesen tiltakoztak, hogy ezt sosem, tabu dolog.
2019. okt. 25. 18:20
3/6 anonim válasza:
Attol fugg, milyen kozegben ismerkedsz...
Orszagos atlagban kb 20%-ot tippelnek, elvhajhaszabb, jatekosabb csajok eseten 40%.
4/6 torkosborz válasza:
Szerintem elég sokan szerethetik, csak nem merik bevallani, mert túlon-túl intim. És inkább elutasítják a párjukat, mint sem-hogy bevallják. Az intimításra még rá tesz egy lapáttal a mivan ha... és ezt szégyellik.-Mert nem olyan mély a kapcsolatuk, hogy ez még beleférjen.Félnek nem tudják helyén kezelni a dolgot. Meg is értem. Nyilván vannak olyanok is akik élből elzárkoznak, mert tényleg nem élvezik. Valahogy nem olyan az erogén zónájuk. De valószínű, hogy legalább az 50% élvezi.És aki meg nem, az is többször próbálhatta, különben nem tudná, hogy miéert nem élvezi. De ezt szinte senki sem vallaná be, mert van prűdség, és szégyenérzet.
6/6 anonim válasza:
Kb. 15% aki szereti is, másik 15% aki elviseli időnként, de korcsoportfüggő is (értelemszerűen nem a 60-asokra vonatkozó adat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!