Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vágyom rá de félek is tőle?
Mar nem vagy szűz igaz?
Ha tényleg jó a viszonyotok és kívánod is vele a dolgot akkor tedd meg.
Minden első alkalommal ezt fogod érezni és az se kizárt hogy ő is pont ennyire izgul mint te ( lehet ő is feltette itt a kérdést:D )
Amikor a párommal összejöttünk en is ilyen dilemmában voltam de már 10 év alatt jól össze szoktunk.
Ha vonzódsz hozzá, akkor biztonság kedvéért tegyél be a tasidba pár óvszert, ugorj el a kozmetikushoz fazonírozni, gyantáztatni amit kell, vegyél fel egy csinos fehérneműt és menj fel hozzá.
Ne görcsölj rá, hagyd hogy a pasi vezessen és érezd magad nagyon jól - kb. ennyi a dolgod, egészségedre :)
Menj fel hozzá, és engedd el magad. Ha ennyire vonzódsz hozzá, és irányítanak az ösztönök nem lesz semmi baj szerintem:) (Mindenképp védekezzetek, ahogy az előttem váaszadó is írta.)
21/L
Ne stresszelj rá. Kérd meg, hogy szóljon, ha valami nem jó, hiszen abból tanulsz.
Továbbá, az alkohol is oldani fogja a feszkót. Ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!