Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok egy ilyen mellhez? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

A barátom még a melltartóm se szokta levenni szexnél. Lehet hogy azért mert tényleg ennyire ronda? Egyébként 19 vagyok.

2019. okt. 23. 14:04
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
13%
Ez már nagyon nem fog változni, csak lógósabb lesz. Amúgy a barátod egy paraszt.
2019. okt. 23. 20:00
 32/41 A kérdező kommentje:
És szilikon nélkül mit lehetne rajta változtatni? Mert kerekebb csak szilikonnal lehetne, ahogy a bimbóudvar kidudorodás is csak akkor tűnne el ha nagyobb lenne.
2019. okt. 23. 20:05
 33/41 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok plasztikai sebész, de szerintem a kidudorodásból simán vissza tudnának venni, és akkor már teljesen okés lenne.
2019. okt. 23. 20:13
 34/41 anonim ***** válasza:
85%

Te kérdező!

Most öntöttünk kis önbizalmat beléd, sokan írtuk, h nagyon izgatóak a cicijeid. Pont a bimbóid formája miatt eredetiek, azért is szépek, mert nem gyakoriak, nem átlagosak. Pont, h az átlagnál szebbek.

Az ilyen cicit nagyon is finom kényeztetni, különlegesek.

Hidd el, és ne hagyd egy ilyen barom véleménye miatt elveszni az önbizalmad, aki előszőr leszólja, majd jópofizik itt neked és plasztikai műtétre bíztat. Ez így szép, így eredeti, a plasztikai műtét csak elrontaná.

És nem vagyok kanos kisgyerek, hanem egy felnőtt érett férfi, aki észreveszi a szépet, és szereti a természetességet!

A cicijeid szépek így ahogy vannak, még h nem mindenkinek tetszik, akkor is! Fogadd el magad, nincs vele baj!

Szépek! :)

2019. okt. 23. 20:13
 35/41 A kérdező kommentje:
34-es, köszi :)
2019. okt. 23. 20:16
 36/41 anonim ***** válasza:
16%
/Ne hallgass rá, csak be akarja nyalni magát./
2019. okt. 23. 20:58
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, igazán nincs mit.

Utolsó, rád nem kell h hallgasson bárki is...

2019. okt. 23. 21:21
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs a melleiddel semmi gond. 39/F
2019. okt. 24. 14:31
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom 34-eshez! Ezt királyul leírtad! A sok kis éretlen p_cs itt okoskodik. Biztos hogy lesz aki szívesen nyalogatja körbe-körbe azokat a szép domborulatokat! 39/F
2019. okt. 24. 15:15
 40/41 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2019. okt. 24. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!