Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit szólnátok egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok egy ilyen mellhez? Kép lent

Figyelt kérdés

[link]

A barátom még a melltartóm se szokta levenni szexnél. Lehet hogy azért mert tényleg ennyire ronda? Egyébként 19 vagyok.

2019. okt. 23. 14:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

fogtam már jobbat és rosszabbat is. ez közepes. én szórakoznék velük. de amugy akármilyen jó melle van egy nőnek néha jó melltartót, vagy pizsit, pólót rajta hagyni kicsit hogy tudjak alá nyulni vagy kukucskálni :)

28f

2019. okt. 23. 15:01
 12/41 anonim ***** válasza:
24%
Engem izgatnak , különlegesek és kemėnyen ållnak . Az ilyet alaposan ki lehet szopni hegyesre élvezésig .
2019. okt. 23. 15:31
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten izgatóak az ilyen tipusú mellek.

Nagyon nagyon tetszenek.

Viszont tehetnél ki olyan képet, ahol nem allulról fotózod, hnem szemből. ;)

2019. okt. 23. 15:34
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen melleim vannak, kicsit nagyobbak, de eddig minden pasinak bejött és szerettek velük játszadozni. Legközelebb vetkőzz neki és vedd le a melltartót is és/vagy amikor kényeztet megkérheted, hogy foglalkozzon velük is.
2019. okt. 23. 16:15
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj a cicijeiddel :) Azonban sokaknak nagyon bejönnek a szexi fehérneműk. Lehet a pasid ezért nem veszi le a cicitartót.
2019. okt. 23. 16:42
 16/41 anonim ***** válasza:
50%
Biztonság kedvéért másról is csínálhatsz képet, hogy megbizonyosodjunk minden rendben van ott is.
2019. okt. 23. 18:11
 17/41 A kérdező kommentje:

Haha, ott tuti hogy minden rendben van, az a részem még tetszik is :)

Egyébként köszi, most sikerült valamennyi önbizalmat összegyűjtenem

2019. okt. 23. 18:14
 18/41 anonim ***** válasza:
13%

10 férfiból 8 csak azért mondja, hogy szép, mert kib.szott kanosak és nekik már a kutyaf.sza is szép :D

És abban reménykednek, hátha kapnak belőled többet is.

Amúgy elég lelombozó a cicid, nem valami szép. Nem mondom, hogy nem élveznék rá, de az átlagcici ennél szebb.

2019. okt. 23. 18:44
 19/41 A kérdező kommentje:
Háát akkor önbizalom ismét a béke segge alatt, na mindegy, már majdnem elhittem hogy nem ronda
2019. okt. 23. 18:56
 20/41 anonim ***** válasza:
50%
Nem azért írtam, ne érts félre. Azért annyira nem csúnya :)
2019. okt. 23. 19:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!