Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Ezek a tulajdonság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ezek a tulajdonságok, hogy van szerintetek fontossági sorrendben?

Figyelt kérdés

Fontossági sorrendbe tennétek, azt hogy mi a legfontosabb egy fiún/férfin.

a.)magasság

b.)vállszélesség

c.)testsúly

d.)péniszméret

e.)belső tulajdonságok

A legfontosabbal kezd, és elég ha csak a betűket írod egymás után, és a korodat is leírhatod. Köszi, én 22 éves vagyok, és fiú.

2019. okt. 23. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezek közül az egyetlen ami miatt a páromba szerettem az az E. A többiről nem is tudtam (neten ismertem meg, kép se volt róla), szóval azok nálam egyáltalán nem voltak fontosak.
2019. okt. 23. 12:51
 2/8 anonim ***** válasza:

E

C

A

D

B

28/N

2019. okt. 23. 12:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogok neked rangsorolni, ugyanis nálam a külső tekintetében az összhang a fontos, csak azért, mert valaki magas, vagy alacsony, nem fog számomra vonzó lenni, vagy nem vonzó. Számomra magasság tekintetében annyi volt az igény, ha lehet így mondani, hogy ne legyen tőlem alacsonyabb, ami nem nehéz, mert 158 cm magas vagyok. Nálam nem szempont a magasság. A vállszéllességre meg azt mondom, hogy legyen egy pasi férfias, ez tény. Ne legyen vékony. De nem kell, hogy kigyúrt legyen. A testsúly tekintetében ne legyen nagyon elhízott, de ha van egy kis túlsúlya, hát engem nem zavar. A péniszméret. Na, ez a legjelentéktelenebb az összes közül. Nem ettől lesz jó a szex. Ha megfog valaki külsőre, vonzódni kezdek hozzá, amit az összkép ad ki, akkor a legeslegfontosabbak a belső tulajdonságok. Ugyanis azok fognak mellette tartani. Nem a magassága, nem a vállszélessége, nem a testsúlya és nem a péniszmérete.
2019. okt. 23. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

E

A

C

D

B

28N

2019. okt. 23. 13:04
 5/8 anonim ***** válasza:

E

A

C

B

D

2019. okt. 23. 13:08
 6/8 anonim ***** válasza:

E

C

A

D

B

22

2019. okt. 23. 13:09
 7/8 anonim ***** válasza:

E

D

A

C

B

40

2019. okt. 23. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:

E > C > minden más

21/L

2019. okt. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!