Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehetne összejönni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne összejönni egy koreai sráccal és hogyan? Vajon nekik mekkora mint a magyaroknak?

Figyelt kérdés
2019. okt. 23. 01:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Koreait Koreában találsz, vagy esetleg 1000 túristából 1, aki koreai, de általában nem maga kirándul, hanem a párjával.

A nyelvtudás se árt, ha ilyen kultúra kózül szeretnél választani.

Hogy mekkora a szerszám? Ha a magyarok többségének 14-15 centi, a koreai emberé ennél jóval kisebb.

2019. okt. 23. 02:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Ismerkedj interneten velük, ha ennyire kiváncsi vagy rájuk, a meeff alkalmazáson elég sok olyan koreai van aki szeret utazgatnj és az adott országba keres barátokat (főleg Európa) A méretük ott lenn kicsinek mondható,átlagban olyan 9-12 cm. De készülj fel hogy a kultúrája nagyon másmilyen, nagyon sok mindenben kompromisszumot kell kötnötök ha összejön a dolog egy koreaival
2019. okt. 23. 02:16
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Hááát észak-koreaival például elég nehezen. De ha össze is jön akkor sem biztos hogy sokáig együtt lesztek, mert lehet hogy Kim Jong hamar rád Un.
2019. okt. 23. 03:46
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nemzethalál vízióm van.Gondolom Eszak-Kóreaival szeretnél.
2019. okt. 23. 03:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#3 Szeretem ezt az oldalt :)
2019. okt. 23. 03:48
 6/13 anonim ***** válasza:
9%

Basszus, te nő, elment az eszed??

Naaagyon kicsi van nekik, nem fogsz érezni semmit!!

2019. okt. 23. 07:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
#6 Foleg mivel volt is vizsgálat és a kaukázusi fehér noknek van a legmélyebb puncusuk.
2019. okt. 23. 07:37
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Azt látom, hogy magyarul már most is elfelejtettél.
2019. okt. 23. 08:14
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Koreaiak a hableánx óta nem jönnek de kissebb nekik ugyhogy az orgazmusra kevesebb az esélyed

Keress más valakit

Vagy éppp a kicsi a cél

Az itt van az oldalon pár általános iskolás

2019. okt. 23. 11:45
 10/13 A kérdező kommentje:
a corvin sétányon rengeteg szoktam látni meg a belvárosban.szerintem itt tanulhatnak. sexre szeretném kiprobalni.de csak AZ utcan latom oket nem tudom hogy probalkozzak es csak magyarul beszelek
2019. okt. 23. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!