Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a velemenyetek errol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés

Egy videki varosban lakom egy nagyobb lakotelepen, tele 10 emeletesekkel, szoval itt aztan van mindenfele ember.

Megismerkedtem egy sraccal, aki tul van egy szakitason es most azt mondta hogy "ellni" akar.

Osszejottunk naluk pentek estenkent. Egyszer megemlitettem neki, hogy ki akarnek probalni egy harmas szexet.

Kovetkezo het pentekjen egyik haverjat elhivta, es megtortent.

Azota (kb 4 honapja) et rendszeres hogy a pentek esteket ezzel toltom, hogy a 2 sraccal szexelek.

A mi korunkban (18-19) azert a pasik eleg aktivak tudnak lenni, szoval eltart a dolog viszonylag sokaig es hajnalban eleg csatakosan, hullafaradtan maszok ki az agybol, had ne reszletezzem milyen testnedvvel vagyok beboritva.

A kesobbi szexualis eletemre ez mennyire lehet majd kihatassal?

Elkepzelheto, hogy majd a sima felallast nem is fogom elvezni?

Nem kerek hurrogo kommenteket, senkitol sem ajanlatot!

De velemenyt, eszrevetelt igen.

Koszonom

2019. okt. 22. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Könnyen rá lehet kapni arra, ami tetszik a szexben, valószínűleg ha nem is örökre, de jódarabig nem fog érdekelni az egyes felállás.

Arra viszont számíts, hogy itt biztos lesz olyan, aki nem a kérdésedre válaszol, hanem véleményt fog mondani az ízlésedről.

2019. okt. 22. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
10/11 hogy kamuzol hülyegyerek.
2019. okt. 22. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nincs hatassal a kesobbiekre. Max ha jo elmenykent eled meg, lehetseges hogy kesobb is igenyelni fogsz ilyesmit. De az is lehet h most kieled az ilyen vagyaid aztan lenyugszol:) ne agyaj h mi lesz kesobb, felesleges, senki nem tudja megmondani
2019. okt. 22. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
10%

Mièrt akarsz benne ragadni egy ilyen szexkapcsolatban? Mièrt nem jársz el péntek estènként vhová akár barátokkal, akár munkatársakkal? Társasàgban lennèl, ismerkedhetnèl

Nyilván benned maradhat, hogy húú, de jó 3asban, de ha szerelembe esel, odáig meg vissza leszel vkièrt, akkor èlvezni fogod csak vele is

2019. okt. 22. 22:15
 5/5 StevenUp ***** válasza:
Szépet álmodtál fiam
2019. okt. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!