Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Műpunci, ha a barátnőm keveset...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Műpunci, ha a barátnőm keveset szexel velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fiatal pár vagyunk, 5 éve együtt és 1,5 éve költöztünk össze. A kezdetek óta kevés a szex számomra, volt olyan időszak amikor havonta 1, vagy talán 2 havonta 1. Most jelenpillanatban heti 1 max 2 aktus van. Felvetettem neki, hogy vennék egy műpuncit, de ezen ő teljesen kiakadt. Nekem sajnos (?) igényeim vannak, neki meg általában kifogásai. :D A kérdésem az lenne, hogy mit tehetnék, hogy ne ilyen ellenszenvvel tekintsen erre a dologra?

23 évesek vagyunk.

2019. okt. 21. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ugyanaz mint a maszturbálás, csak kezed helyett egy műpuncival elégíted ki magad. Semmi köze nincs hozzá a bnődnek.
2019. okt. 21. 21:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Általában egy időben vagyunk itthon, mikor elutasít és úgy érzem, hogy szükségem lenne rá olyankor elvonulok egy másik szobába és ott maszturbálok. Általában ezért is háborúzik velem, szóval így nehézkes...
2019. okt. 21. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
uj baratno kell es nem muanyagbol. gyerekes es feltekeny egy jatekra. a szexualis igenyeitek is masok es a kompromisszumot se szereti tulsagosan.
2019. okt. 21. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ez vmi vicc? szakitanék,dobnám ki a nőt,ennek igy semmi értelme,nem illetek össze.
2019. okt. 21. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Drága barátom, én meg azon akadtam ki hogy mi a túróért költöztél össze olyasvalakivel akivel nincs meg a szexuális összhang? Így akarsz élni életed végéig? 23 évesek vagytok, a gyerekvállalást még gondoljátok azért át (remélem nem közös hitelre vettétek a lakást amiben laktok).
2019. okt. 21. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne háborúzzatok, hanem beszéljétek meg, hogy mi a gond a szex terén. Ne kifogásokkal jöjjön, hanem őszinteséggel.

És te is legyél őszinte.

És magyarázza meg azt, hogy miért zavarja, ha te önkielégíted magad, ha ő nem elégít ki téged?

Ebben a kapcsolatban valami nagy probléma van, csak nem vállalja fel senki. Lehet húzni, közben mindenki boldogtalan, hacsak az nem okoz neki örömöt, hogy szívat téged, miközben neki nincs igénye. Valószínűleg frigid.

2019. okt. 21. 22:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Srácok! Tudom, hogy az a megszokott, hogy az emberek nem beszélnek a szexuális problémájukról, pláne fiatalon. De én baromi nyitott vagyok, szívesen beszélek bármiről. Vele egyszerűen nem tudok erről beszélni, folyton valami kifogás van (az öt év alatt mindig változott az éppen aktuális, nem hazudok :D) és Én vagyok a szar alak, mert nem értem meg a problémáját. Olyan kifogások vannak, pl ez nem túl régi, hogy kirúgták a faterját és nem volt 1 hónapig munkahelye (miközben Ő velem él) és azon stresszel, hogy nem lesz pénzük... Értem én, hogy ez egy probléma és a szívén viseli, de...
2019. okt. 21. 22:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Az én előző munkahelyemen borzasztó körülmények között kellett dolgoznom, baromi nagy szigorban. Ezen hálistennek sikerült változtatnom, egy új helyre kerültem amit nagyon szeretek. Ő állítása szerint stresszelt azon is, hogy nekem milyen a munkahelyem. Most miután ez megoldódott, az a kifogása, hogy nem segítek eleget a házimunkában. Megjegyzem mosogatok, takarítok, gondoskodok a téli tüzelőről, szerelem állandóan az autóját. Szinte bármit megtudok és meg is csinálok, kivétel a mosás...
2019. okt. 21. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért keres kifogásokat, mert nem kíván, nem akar veled szexelni. Nem veszed észre? És egyikőtök se meri kimondani, hogy már rég nem vagytok szerelmesek egymásba. Csak megszoktátok a közös életet, de már úgy éltek egymás mellett, mint két haver.

Régen mekkora volt a szexuális igénye?

Mondjuk az is lehet, hogy depressziós, akkor nyilván nem kívánja senki a szexet.

Fogamzásgátlót szed? Én pl anno, mikor elkezdtem szedni, lecsökkent a libidóm sajnos, de akkor is meg volt a heti 3-4 szex. Persze erre mindenki másképp reagál, van, akinél teljesen kiöli a vágyat.

De kérdezz rá és ne adj neki lehetőséget a megfutamodásra basszus, hát legyél már eszednél! Ültesd le az asztalhoz és mond el szépen neki, hogy most megbeszélitek, miért nincs egyáltalán dugás.

Látom a kommunikáció nem megy. A barátnőd még éretlen is ráadásul, mert menekül az egyenes beszéd elől (is).

2019. okt. 21. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!