Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok tényleg nem tetszenek senkinek?
Figyelt kérdés
Mindenkinek a telt nőies formák kellenek?2019. okt. 21. 16:46
21/29 anonim válasza:
Nekem csak a vekony lányok jönnek be :P Van kedved dumálni?
22/29 anonim válasza:
Van olyan amelyik kimondottan tetszik! Látni kellene!
23/29 anonim válasza:
Háát én csak eleve atomvékonnyal kezdek.
Max 45 kg. Nekem ez a dilim, kész.
24/29 anonim válasza:
Nekem is csak a sovány, vékony nők tetszenek és a szexben is a legjobbak!
26/29 anonim válasza:
De, a vékony lányok sok mindenkinek tetszenek. Nekem például pont nem, de én e téren nem a többséghez tartozom. :D
Mennyire vékony lányról beszélünk?
27/29 anonim válasza:
Nekem van egy osztálytársam. 18 éves s olyan mint egy deszka. Van pasija, nyugodj meg.
28/29 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva van ez. A telt és a duci lányok azok akiket szinte levegőnek néznek vagy grimaszolnak és kinevetnek. De aki szeretni fog annak teljesen mind1 lesz h vékony vagy telt vagy. 22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!